De noodzaak van ratten bestrijden in Almere

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Alleen al de gedachte aan ratten doet menigeen kippenvel krijgen.

Toch lijkt het erop dat de rat oprukt in de steden. Ook Almere heeft er last van en er moet regelmatig actie worden ondernomen tot ratten bestrijden in Almere.

Eén van de oorzaken voor het toenemen van ratten wordt geweten aan de verandering van het klimaat. Het wordt steeds warmer ook in Nederland. Een andere oorzaak van rattenoverlast is de bevolkingstoename en de daarmee verbonden vervuiling.

Ratten houden van mensen want mensen staat voor afval en afval staat voor eten!

Een van de beste preventiemiddelen voor ratten bestrijden in Almere is het verminderen van en beter omgaan met afval want dat trekt ratten aan.

Hoe meer ratten hoe meer kans op ziektes. Ratten verspreiden infectieziekten zoals het hantavirus, dat klachten aan nieren en lever veroorzaakt. De ziekte van Weil die ook wordt overgedragen door ratten kan in het ergste geval dodelijke gevolgen hebben door geelzucht, bloeding of nierfalen. Redenen genoeg om niet te twijfelen en over te gaan tot ratten bestrijden in Almere.

Beter voorkomen dan genezen. Dat geldt ook voor een rattenplaag.

Preventie is de beste remedie tegen ratten bestrijden in Almere. Maar hoe kunt u voorkomen dat ratten uw huis binnendringen? En hoe kunt u ze bestrijden als ze al binnen zijn? Een aantal tips die u kunnen helpen bij het ratten bestrijden in Almere en voorkomen dat ze u lastig vallen:

•             De rat heeft een zeer goed reukvermogen en eet alles wat los en vast zit. Groente, fruit, vlees en vis, niets is veilig voor het dier. Het is daarom uiterst belangrijk dat u al uw etenswaren in afgesloten plastic of metalen dozen bewaart. Met inbegrip van het voedsel van eventuele huisdieren.

•             Vuilniszakken op straat is een feestje voor de rat, wilt u ratten bestrijden in Almere voorkomen, zet de zakken dan niet de avond van tevoren al op straat.

•             Heeft u veel rommel op zolder staan, in de kelder of in de garage? Ruim het op want ratten maken hun nesten graag in zulke rommelige plaatsen.

•             Is uw tuin dicht begroei, maak ook daar dan korte metten mee.

•             Dicht alle gaten en kieren in uw huis, ratten hebben niet veel nodig om hierdoor binnen te komen.

Hebben de dieren toch een gaatje gevonden en zich genesteld ergens in uw woning dan kunt u bij kleine aantallen zelf aan de slag gaan en op eigen houtje ratten bestrijden in Almere.

Er bestaan hiervoor verschillende methoden zoals gif en rattenvallen. Maar er zijn ook milieuvriendelijke manieren zoals apparaten die een ultrasoon geluid maken. Het geluid is bijna niet hoorbaar voor het menselijk oor maar uitermate irriterend voor ongedierte. Op deze manier ratten bestrijden in Almere, doodt de ratten niet maar verjaagt hen uit uw huis. Zo kunt u op een diervriendelijke manier ratten bestrijden in Almere.

Hoort u krassende geluiden in de muren of onder vloeren?

Vindt u regelmatig donkere, langwerpige uitwerpselen? Hangt er een ammonia geur in huis of in ander ruimtes? Dan kunt u er zeker van zijn dat u last van ratten heeft.

Ratten planten zich enorm snel voort en ze vestigen zich vaak op plaatsen waar u moeilijk aan kunt of op plaatsen die u over het hoofd ziet.

Laat het ratten bestrijden in Almere daarom over aan de vakman. De professional die weet waar ratten zich schuilhouden.

Wij komen vrijblijvend bij u langs of maken zonder verplichting een offerte voor u op voor het ratten bestrijden in Almere.