Houtwormenbestrijding

Binnen 24 uur

Houtworm bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Wat u moet weten over de houtworm.

Houtworm is de verzamelnaam voor de larven van diverse soorten houtwormkevers, bijvoorbeeld de boktor, de gewone houtwormkever en de grote houtwormkever.

De vrouwelijke houtwormkever legt eitjes in het hout, waarna uit deze eitjes larven komen. Deze larven voeden zich met het hout en eten zich er zo een weg doorheen. Vaak zit houtworm al in het hout van oudere huizen (omdat dit vaak onbehandeld is) of in een 2e hands en/of antiek meubel.

De houtworm tast houten constructies en antiek aan.

Het is daarom belangrijk om bij de aankoop een ouder huis of een 2ehands meubel goed te kijken of er sprake is van houtworm! Dit herkent u aan de gaatjes in het hout, die ontstaan als de volwassen houtwormkever zich een weg naar buiten boort. Dit doen ze omdat ze willen gaan paren. Controleer daarom altijd zo goed mogelijk houten voorwerpen op de aanwezigheid van houtworm, zodat u er direct iets tegen kunt doen.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Netwerk Ongediertebestrijding voor en effectieve aanpak.

Wij raden aan om altijd een ongediertebestrijder in te schakelen. Een professionele ongediertebestrijder kan namelijk aan de vorm van de gaatjes en de structuur van het boormeel zien welke houtworm soort in het hout verstopt zitten. Op basis van deze informatie kan de bestrijder het meest effectieve bestrijdingsmiddel kiezen.

Waaraan herkent u de aanwezigheid van houtworm.

Boormeel: zeer fijn zaagsel op de grond, onder een houten object. Dit zijn de uitwerpselen van de houtworm die zich aan het voeden is met hout. Boormeel is dus een duidelijk signaal van houtworm.
Kleine gaatjes in het hout. Dit zijn de uitvlieggaten voor de gewone houtkever. Houtworm zijn namelijk larven van verschillende soorten kevers. Na de ontpoppingsfase zullen de insecten via de gaatjes uit het hout vliegen.
Witte wormen in het hout duidt op houtworm in het hout.
Het is ook mogelijk om de activiteit van houtworm in het hout te horen.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Houtwormen in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: