Hoornaars bestrijding

Binnen 24 uur

Overlast van hoornaars, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

De hoornaar is de grootste wespensoort.

De hoornaar is de meest voorkomende wespensoorten in Europa. Met zijn 3,5 centimeter is de hoornaar ook gelijk de grootste wespensoort in Nederland. De hoornaar valt op door zijn irritante zoemende vlieggeluid. Hoewel de hoornaar (vanwege zijn grootte) gevaarlijk lijkt, is deze wesp minder agressief dan andere wespensoorten. De hoornaar vangt insecten, zoals muggen, en is daarmee heel nuttig.
Heeft u overlast van hoornaars, neem dan direct contact op met Netwerk Ongediertebestrijding.

Hoe herken ik een hoornaar?

De hoornaar heeft een geel en zwarte dwarstekening op zijn achterlijf. Zijn kop, borststuk en het eerste segment van het achterlijf hebben een roodbruin tot donkerbruine kleur. Uiteraard is de taille praktisch hetzelfde als bij een gewone wesp, de zogenaamde ‘wespentaille’. Andere specifieke kenmerken zijn:
Een steek van een hoornaar is pijnlijker dan die van een wesp, maar ze steken minder snel;
De hoornaar heeft een roodachtige borst;
Een hoornaar maakt een harder geluid dan de ‘limonadewesp’.

Heeft u last van hoornaars of wilt u hoornaars bestrijden. Laat het ons weten via onderstaande opties.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Overlast van hoornaars, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.

Hoornaars bestrijden?

Hoornaars vallen onder de beschermde diersoorten. Om deze reden mag men niet zomaar een hoornaars-plaag bestrijden. Hier zijn bepaalde regels aan verbonden. Bij last van hoornaars kunt u direct contact met ons opnemen, wij kunnen u binnen 24 uur helpen met uw probleem.

Als de plaag niet al te groot is schakelen wij een imker in. Die kan kijken of die het nest kan verplaatsen. Bij een grote plaag moeten wij in verband met uw veilig de plaag bestrijden. Er zijn diverse manieren van bestrijding, voor iedere situatie geldt een andere manier. Wij komen dan ook graag bij u thuis voor een gratis inspectie. U betaalt geen voorrijkosten.

Hoe herken ik een hoornaarsnest?

De nesten zijn grijs van kleur en de vorm is rond. Veel gebruikte locaties voor deze hoornaarsnesten zijn in bomen, op zolderruimtes, onder de dakgoot of in spouwmuren. Het nest van hoornaars heeft een schelpachtige vorm.

Heeft u last van hoornaars of wilt u hoornaars bestrijden. Laat het ons weten via onderstaande opties.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Hoornaars in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: