Onze diensten

Binnen 24 uur geholpen!

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

1. Muizen
Effectief muizen bestrijden met Netwerk Ongediertebestrijding

Muizen

Helaas beperken muizen zich niet alleen tot het knagen aan voedsel, maar zullen alles op hun pad kapot knagen. Muizen planten zich razendsnel voort. Een vrouwtjesmuis is in de eerste paar weken van haar leven al geslachtsrijp en kan 6 tot 10 nesten jongen per jaar werpen. Het is dus belangrijk om er snel bij te zijn. Hoe weet u dat u muizen heeft?

2. Wespen
Wespenplaag bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

Wespen

De Nederlandse wespen bouwen wespennesten. Het wespennest is compleet met papier opgemaakt. Dit soort wesp is ook het soort dat steekt. Voor dit soort wespenplagen worden wij het meest ingeschakeld. De meeste wespen overleven de harde winters in Nederland niet. Degene die dit wel doen zullen gigantische wespennesten gaan bouwen.

3. Hoornaars

Hoornaars

De hoornaar kan wel 3,5 centimeter lang worden. Dit vliesvleugelige insect behoort tot de grootste wespachtige in Europa. Een steek van de hoornaar is dan ook een stuk pijnlijker dan die van de ‘papierwesp’. Hoornaars worden iedere zomer een groter probleem in Nederland. Zij zijn een beschermde diersoort en mogen niet zomaar bestrijdt worden.

4. Bedwantsen
Overlast van bedwantsen, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.

Bedwantsen

150 jaar geleden werd de bedwants ‘wandluis’ genoemd. Destijds gaf dit beestje al de nodige problemen in veel huishoudens. De bedwants is een parasiet die zich voedt met het bloed van zijn host, meestal de mens. Een bedwantsenplaag is moeilijk te ontdekken. Toch zijn er zaken die opvallen bij de aanwezigheid van bedwantsen in uw huis.

5. Vlooien
Last van vlooien, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.

Vlooien

Vlooien planten zich ook erg snel voort. Omdat zij maar 3 mm groot zijn bespeurt u een vlo pas nadat deze u heeft gestoken. Vlooien kunnen niet overleven op de mens. Zij zijn vaak te vinden bij mensen die huisdieren bezitten. Zij nestelen zich namelijk graag in de warme vacht, waar zij zich ook goed kunnen verschuilen.

6. Houtworm
Houtworm bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

Houtworm

Houtworm is een verzamelnaam van diverse insecten die hout aantasten. Het vrouwtje legt haar eieren in naden en kieren van dood hout. De larven zijn de echte aanstichters van het kwaad. Zij worden geboren en beginnen direct aan het hout te knagen, beginnend met de zachte gedeelten. Hoe kunt u de houtworm het beste bestrijden?

7. Ratten
Ratten zorgen voor overlast en zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. Wij helpen u binnen 24 uur tegen de beste prijs. Zie onze website.

Ratten

Een rattenplaag is een zeer vervelende situatie. Buitenom hun ongewenste aanwezigheid, vormen ratten ook een gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren. Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella en TBC. Ratten dragen ook vlooien, mijten en teken bij zich en kunnen acute allergische reacties veroorzaken.

8. Mieren
Mieren bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

Mieren

Als u last heeft van mieren kan dit erg vervelend zijn. Mieren kunnen uw etenswaren en steriele plaatsen besmetten. Ook zorgen grote groepen mieren voor een onhygiënisch beeld.

Binnen 24 uur bestrijden wij mieren op locatie in de regio Zaandam, Amsterdam, Hilversum en Almere. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk af bent van uw mierenprobleem.

9. Zilvervisjes
Zilvervisjes bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

Zilvervisjes

Als u last heeft van zilvervisjes kan dit erg vervelend zijn. Zilvervisjes kunnen schade aanrichten aan behang en papier omdat ze van cellulose leven dat volop te vinden is in een woning. Dit langgerekte insect met de Vlaamse benaming ‘suikergast’ mag met recht een plaagdier genoemd worden.

10. Kakkerlakken
Kakkerlakken bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

Kakkerlakken

Een kakkerlakkenplaag kan ernstig zijn, aangezien ze tal van ernstige ziekten bij zich kunnen dragen, waaronder salmonella en dysenterie. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen verder eczeem en astma veroorzaken.

Over Netwerk ongediertebestrijding

Wij zijn gecertificeerd als ongediertebestrijder en kunnen u verlossen van diverse dierenplagen.

Wij komen gratis bij u langs voor een offerte op maat.
Dit in tegenstelling tot veel andere bedrijven die kosten rekenen voor het langskomen. Onze werknemers adviseren u vakkundig hoe u een plaag in de toekomst kunt voorkomen en geven u waardevolle tips.

Daarnaast leveren wij een service die nèt iets verder gaat dan bij een ander.