Wespenbestrijding

Binnen 24 uur

Wespenplaag bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Heeft u last van een wespenplaag?

Als er veel wespen in of rond uw huis en tuin vliegen, dan is er vrijwel zeker een wespennest in de buurt. Een volgroeid wespennest kan uit ruim 5000 wespen bestaan. Als dit niet professioneel wordt bestreden kan een wespennest voor veel overlast zorgen.

Hoe kom ik snel van een wespennest af?

Voor uw eigen veiligheid kunt u het beste kiezen voor een professionele bestrijder. Netwerk Ongediertebestrijding kan professioneel en snel wespennesten verwijderen. Met professioneel materiaal zorgen wij ervoor dat u in één keer van de wespen af bent. Na één keer bestrijden hoeven wij in de meeste gevallen niet meer terug te komen! Bovendien zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur van wespen af bent.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Waaraan herken ik een wespennest.

Een wespennest herkent u het beste aan zijn papierachtige wanden (gemaakt van gekauwd hout), meestal met een gaatje aan de onderkant. In de meeste gevallen is het wespennest zelf niet zichtbaar, doordat wespen vaak beschutting zoeken. Een wespennest bevindt zich dan ook vaak in een spouwmuur, onder dakpannen of in een open scheur in de gevel, met een eenvoudig te bereiken in- en uitgang.

Aan het begin van het wespen seizoen (medio mei/juni), kunt u een wespennest herkennen doordat er wespen op een specifieke plek in- en uitvliegen.

Wespenplaag bestrijden.

Een wespennest bij uw woning of bedrijfspand kan ontzettend veel last veroorzaken. De wespen kunnen agressief reageren en veroorzaken in de zomer veel overlast. Jaag een wesp niet op, want deze gaat uit agressie steken. Een wespensteek kan erg vervelend zijn en resulteren in een allergische reactie. Als iemand allergisch is voor wespen, kan een wespensteek zelfs dodelijk zijn.
Netwerk Ongediertebestrijding werkt in de regio Amsterdam, Zaandam en Almere.

Zelf een wespennest bestrijden is gevaarlijk.

Een wespennest bestrijden is een gevaarlijke klus waarbij men goed moet weten wat men doet. Het is natuurlijk van belang dat de koningin in het nest zit, want anders bouwt ze anders gewoon een nieuw nest. Het is verder van belang dat alle wespen sterven en er ook geen larven meer leven als het nest verwijderd wordt.
Netwerk Ongediertebestrijding werkt uitsluitend met experts die veiligheid vooropstellen en ook nazorg bieden.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Wespen bestrijden?
Wat kunt u van Netwerk Ongediertebestrijding verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de wespen vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het wespen-probleem goed in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Ook geven wij u na de bestrijding vakkundig advies om een nieuwe wespen plaag in de toekomst te voorkomen.
Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de wespen bestrijding.

Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Wespen in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: