Kakkerlakkenbestrijding

Binnen 24 uur

Kakkerlakken bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Waarom u niet moet wachten met kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken leveren een hoog risico op. Ze dragen tal van ernstige ziekten bij zich, waaronder salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen verder eczeem en astma veroorzaken.

Afgezien van de gezondheidsrisico’s zijn kakkerlakken bijzonder onsmakelijk om in uw bedrijf of in huis te hebben. Niet alleen zien ze er eng uit, maar ze produceren ook een onaangename geur die blijft hangen aan het voedsel en de voorwerpen waarmee ze in contact komen.

Laat Netwerk Ongediertebestrijding een afgestemd plan voor kakkerlakbestrijding opstellen

Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten. Om te voorkomen dat een kakkerlakkenplaag zich vestigt of zich naar omringende gebouwen verspreidt, is snel ingrijpen van essentieel belang. Kakkerlakken zijn nachtdieren en verbergen zich overdag in naden en kieren in wanden, achter plinten of stopcontacten.

Netwerk Ongediertebestrijding maakt een specifiek op uw situatie afgestemd kakkerlakbestrijdingsplan.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Netwerk Ongediertebestrijding voorkomt ook de herhaling van een kakkerlakkenplaag

Netwerk Ongediertebestrijding zorgt voor een effectieve verdelging van kakkerlakken. De behandeling is afhankelijk van de plaag en kan worden uitgevoerd met een toxische gel of met een spuitmiddel. Daarnaast kijken we naar de oorzaak van het probleem en treffen preventieve maatregelen. Dan kan bijvoorbeeld door het afdichten van kieren en het wegnemen van schuilplaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw keuken, woning, restaurant of bedrijfspand snel kakkerlakvrij is.

Hoe herkent u de aanwezigheid van kakkerlakken

Kakkerlakken duiken vaak in de nacht op. Wanneer u de beesten niet ziet lopen dan zijn er aantal factoren die kunnen duiden op de aanwezigheid van de beesten:

  • Eierschalen of afgevallen huid;
  • Uitwerpselen;
  • Een onaangename geur (bedorven lucht);
  • Schade, kakkerlakken eten alles wat organisch is.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Kakkerlakken in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: