Vlooienbestrijding

Binnen 24 uur

Last van vlooien, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Heeft u thuis of op uw werk last van een vlooienplaag?

Heeft u last van een vlooienplaag in huis of op uw werk? Laat snel en effectief de vlooien bestrijden door Netwerk Ongediertebestrijding. Hierdoor voorkomt u dat de plaag zich verder verspreidt. Netwerk Ongediertebestrijding behandelt de ruimte(s) waar sprake is van overlast door vlooien en pakt de bron van het probleem aan.

Laat vlooien professioneel en veilig bestrijden

De bestrijding wordt uitgevoerd met professionele middelen (pesticiden) die zorgen voor de verdelging van de vlooien en de vlooienlarven. Vooraf aan onze behandeling bent u op de hoogte van de kosten en onze werkwijze. Geen verrassingen achteraf. Onze behandeling is veilig voor mens en (huis)dier en wij zorgen u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Binnen de kortste keren is uw vloerbedekking, beddengoed en huisdierenkleed weer vlooivrij.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Vlooien en warm weer.

Dat huisdieren vlooien hebben kan in eerste instantie geen kwaad, maar bij warm weer kunnen vlooien zich heel snel verspreiden. In vier weken tijd kan een vlo duizenden nakomelingen krijgen. Deze vlooien voeden zich met bloed en de beten leveren jeuk op. In Nederland komt eigenlijk alleen de Kattenvlo voor. Deze nestelt zich ook in honden.

Hoe herkent u een vlooienplaag.

Voordat u vlooienbestrijding inschakelt is het belangrijk om vast te stellen of u daadwerkelijk last heeft van vlooien. Er zijn een aantal manieren om vlooien te herkennen. Om te beginnen kunt u een wit A4-tje langs de vloer halen. Aanwezige vlooien worden dan soms zichtbaar. Er zijn meer signalen die kunnen duiden op de aanwezigheid van vlooien:

  • Springende kleine rode beestjes (2 tot 3 mm);
  • Hevig krabben of bijten van huisdieren (jeuk);
  • Kleine zwarte korrels in de vacht van uw huisdier (uitwerpselen van vlooien);
  • Vlooien in de nek of bij de pootjes van uw huisdier;
  • Kleine rode stipjes bij uw huisdier of bij u als gevolg van vlooienbeten.

Welke maatregelen moet u nemen tegen vlooien.

Er zijn verschillende maatregelen die u zelf kunt nemen. Stofzuig alle vloeren, de scheuren in de vloeren en alle gestoffeerde meubels. Hierdoor zuigt u niet alleen de volwassen vlooien op, maar ook hun eitjes en de larven. Leeg uw stofzuiger zeer zorgvuldig buitenshuis. Borstel uw huisdieren regelmatig met een vlooienkam en was hun bed of mand elke week (op 60°C of hoger). Als uw huisdier veel krabt of in zijn vacht bijt, kunt u de dierenarts inschakelen voor een anti-vlooienmiddel.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Behandeling van een kat tegen vlooien
Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Vlooien in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: