Effectief muizen bestrijden met Netwerk Ongediertebestrijding

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Waar zitten de muizen in huis of bedrijfspanden?

Muizen bouwen het liefst hun nest op een rustige, warme en beschutte plek. Daar waar ze veilig zijn én makkelijk aan eten komen. Hierdoor hebben muizen vaak een nest in de spouwmuur, op zolder, in je cv-ketel of zelfs in de keuken achter de koelkast of onder het gasfornuis.

Hoe komen muizen een huis, bedrijfspand of horecagelegenheid binnen?

Muizen komen eenvoudig uw huis of bedrijfspand binnen dankzij piepkleine gaten en kieren. Ventilatiegaten in de buitenmuur bijvoorbeeld, maar ze lopen met hetzelfde gemak onder de garagepoort door of kruipen via de buitenmuur en uw dakgoot onder de dakpannen. Voor u het weet zitten ze op zolder of tussen de spouwmuur.

Heeft u last van muizen of wilt u een muizenplaag bestrijden. Laat het ons weten via onderstaande opties.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Hoe weet u of u muizen in huis hebt?

Of u een muis of muizen in huis hebt weet u zeker als u er een ziet lopen. Maar er zijn nog enkele kenmerken die wijzen op een muis in huis of bedrijfspand:

  • Muizenkeutels
  • Knaagschade
  • Penetrante geur
  • Knarsend geluid

Effectief muizen bestrijden met Netwerk Ongediertebestrijding

Netwerk Ongediertebestrijding is onder andere gespecialiseerd in het bestrijden van muizen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
Onze professionals hebben technische kennis, expertise en zijn opgeleid in het bestrijden van muizen. Ze kennen het gedrag van muizen, de bestemmingsgraad en weten de kans op herhaling van overlast te voorkomen. Naast de bestrijding en het zorgen voor preventieve maatregelen werken onze experts volgens de voorgeschreven reglementen voor gezondheid en veiligheid.

Welke schade veroorzaken muizen in huis?

Hoewel een muis vrij klein is, kan hij in huis veel schade veroorzaken. En niet alleen aan dierbare spullen:

Muizen vervuilen ruimtes met urine, keutels en buiksmeer.
Muizen verspreiden bacteriën en virussen, zoals het hantavirus.
Muizen eten je voedsel en vreten verpakkingen aan.
Muizen knagen continu aan hout, hard plastic of textiel.
Muizen bijten stroomkabels kapot, met kortsluiting of brand als risico.
Muizen maken knarsende geluiden in je spouw, waardoor je slecht slaapt.

Muizen gaan uit zichzelf niet weg. Helemaal niet als ze het goed hebben. Sterker nog, ze vermenigvuldigen zich razendsnel. Afwachten en niets doen is dus simpelweg geen optie.

Heeft u last van muizen of wilt u een muizenplaag bestrijden. Laat het ons weten via onderstaande opties.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Wat als u niets tegen de muizen doet?

Muizen vermenigvuldigen razendsnel. In zes weken tijd is een muis volwassen. Een vrouwtje kan vervolgens in één keer 8 tot 14 muizen baren. Een muizenpaar zorgt zonder probleem in een jaar tijd voor 2.000 nakomelingen. Als u niet direct muizen bestrijdt, dan heeft u binnen de kortste keren een muizenplaag. Het is dus van belang dat u zo snel mogelijk contact opneemt met Netwerk Ongediertebestrijding.

Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Muizen in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: