Mierenbestrijding

Binnen 24 uur

Mieren bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Heeft u last van een mierenplaag?

Het is aan te raden mieren te bestrijden als ze uw bedrijfspand of woning binnenkomen en u niet weet waarom en hoe ze binnendringen. In Nederland brengen de meeste soorten geen ernstig gezondheidsrisico met zich mee. Sommige mieren kunnen steken of bijten en faraomieren kunnen bij het zoeken naar voedsel ziekten verspreiden.

Mieren kunnen schade veroorzaken.

De meest voorkomende mier in Nederland die problemen veroorzaakt is de wegmier. Ook faraomieren en roger’s mieren komen in Nederland voor en kunnen overlast geven. Grote aantallen mieren zijn niet alleen vervelend, ze kunnen etenswaren en schone plekken besmetten. U weet nooit waar de mier nog meer is geweest voordat zij over uw voedsel loopt. Alleen al om deze reden is het belangrijk uw bedrijf, woning en uw levensmiddelenvoorraden tegen mieren te beschermen. Daarnaast kunnen mieren het verzakken van tegels veroorzaken en houtconstructies aantasten. Daarom is het raadzaam een professionele bestrijden in te schakelen.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Mieren bestrijden binnen 24 uur tegen de beste prijs.

Mieren gaan ver bij hun nest vandaan op zoek naar voedsel.

Mieren verplaatsen zich behoorlijk ver van hun nest, op zoek naar voedsel. Zij volgen de paden die zij eerder hebben gemaakt en komen in grote getalen naar de plaats waar voedsel te vinden is. Hierdoor veroorzaken ze overlast in huizen en bedrijfspanden. Kleine hoopjes aarde of zand met een gaatje erin verraden waar ze hun nest hebben gebouwd.

Mieren vragen om een professionele bestrijding.

Mierenhopen rondom uw pand en voor uw ingang zien er niet alleen onhygiënisch uit, u heeft ook een grote kans dat de mieren in huis op zoek gaan naar zoetigheid. Zelf mieren bestrijden is niet aan te raden. Schakel bij mierenoverlast een professionele bestrijder in die het probleem effectief voor u oplost. Netwerk Ongediertebestrijding werkt met een methode die niet alleen de zichtbare mieren bestrijdt, maar ook de koningin en de larven die diep in het mierennest zitten.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Mieren in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: