Bedwantsenbestrijding

Binnen 24 uur

Overlast van bedwantsen, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

16 jaar ervaring - elke dag geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur - cmpv gecertificeerd

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs, geen voorrijkosten

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Netwerk Ongediertebestrijding zorgt voor het effectief bestrijden van bedwantsen.

Bedwantsen komen het vaakst voor in slaapkamers. Wanneer je de aanwezigheid van bedwantsen constateert, dan is er hoogstwaarschijnlijk sprake van een plaag. Dit is uiteraard een erg vervelende ontdekking, vooral omdat ze zich meestal bevinden in bed. Behalve dat het onsmakelijk is, kunnen zij ook nog eens flinke huidirritatie veroorzaken. Het is dus cruciaal om dit ongedierte snel uit je bed en slaapkamer te laten verwijderen. Roep daarvoor de hulp van Netwerk Ongediertebestrijding in.

Het lastig om een plaag van bedwantsen te herkennen.

Het is best lastig om bedwantsen te herkennen. Toch zijn er verschillende duidelijke signalen die kunnen duiden op de aanwezigheid van de bedwantsen:
Bijtwondjes, vaak vooral in de hals. Als gevolg daarvan ontstaan er kleine rode bloedspatjes op de lakens;
Een donkere of zwarte verkleuring in de zoom van het matras. Dit zijn de uitwerpselen en de velletjes die bedwantsen afwerpen als ze groeien;
Een karakteristieke geur in de slaapkamer.

Heeft u last van bedwantsen of wilt u bedwantsen bestrijden. Laat het ons weten via onderstaande opties.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Last van vlooien, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.

Bedwantsen bestrijden is moeilijk.

Het gedrag, de gewoonten en gedragingen van bedwantsen maken het moeilijk om ze te bestrijden. Bedwantsen hebben een geheimzinnige levensstijl. Ze zijn ‘s nachts actief en verstoppen zich overdag in kleine spleten. Door hun platte lichaam passen ze in een spleet die niet breder is dan een tandenstoker. Ze blijven liever dicht bij hun volgende maaltijd (je bed of bank) en verzamelen zich vaak in de knopen en plooien van matrassen, boxsprings, bed frames en hoofdkussens.

Bedwantsen hebben geen centraal “nest” zoals mieren of termieten. Bedwantsen verplaatsen zich graag. Als er een enkel zwanger bedwants vrouwtje overblijft na een bedwants behandeling, kan de besmetting zo opnieuw beginnen. Het gedrag van bedwantsen in combinatie met hun levenscyclus maakt ze tot een zeer lastige beestjes om te bestrijden. Vermoedt u dat u last heeft van bedwantsen, twijfel dan niet en neem direct contact op met Netwerk Ongediertebestrijding. Wij helpen u binnen 24 uur.

Een (hotel)overnachting in een besmette kamer is genoeg.

Een overnachting in een besmette (hotel)kamer is genoeg om bedwantsen mee naar huis te nemen tussen je bagage. Eenmaal geïntroduceerd, duurt het vaak enkele maanden voordat je je realiseert dat de jeukende plekjes op je huid van bedwantsen zijn.

Ze verbergen zich overdag. Een bedwants beet zelf is pijnloos. Een kleine besmetting wordt al snel een plaag. Weerstand tegen chemische behandelingen en hun snelle voortplanting zorgen ervoor dat bedwantsen moeilijk te bestrijden zijn.
Als specialist in het verdelgen én preventief weren van ongedierte werken wij met duurzame duurzame en milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden.

Heeft u last van bedwantsen of wilt u bedwantsen bestrijden. Laat het ons weten via onderstaande opties.

Neem direct contact op, u wordt binnen 24 uur geholpen tegen de beste prijs.

Last van vlooien, bestrijding binnen 24 uur, beste prijs.
Netwerk ongediertebestrijding bus met personeel

Er is bijna een eindeloze lijst van ongedierten waar u last van kan krijgen. Zonder onze professionele ongediertebestrijding moet u zich niet alleen zorgen maken dat uw eigendommen beschadigen, maar kunt u helaas ook te maken krijgen met ernstige gezondheidsproblemen. Ongedierte in uw huis (winkel of kantoor) moet ten alle tijden zo snel mogelijk bestreden worden.

Klanten aan het woord

Debbie Moroz-Holgado
Debbie Moroz-Holgado
6. September, 2021.
Vrijdag gebeld en maandag kon Faisal al komen. Erg vriendelijke man, die de tijd nam en alles goed uitlegde. Werkte netjes. Zou hem zeker aanraden!
Gabriella Schoeman
Gabriella Schoeman
10. Augustus, 2021.
Faisal is extremely personable and professional and really takes his time to understand and investigate the problem. He gives realistic expectations and leaves you with an action plan to ensure the problem is under control.
Lynn Engelberts
Lynn Engelberts
31. Januari, 2021.
Ontzettend goed geholpen met onze muizensituatie. We werden na een paar weken gebeld om te vragen hoe het ervoor stond. Toen bleek dat het toch nog niet helemaal opgelost was, bood Faisal aan om nogmaals langs te komen. Hij maakt zich er niet makkelijk vanaf en denkt in oplossingen. (De reden dat het niet helemaal verholpen was lag overigens niet aan de service, maar aan onze keukenindeling.)
Fred Kroone (MegaMerel)
Fred Kroone (MegaMerel)
24. Oktober, 2020.
Super snel en professioneel, inspectie en advies. Gelukkig geen bedwantsen. Maar toch blij met adivies en inspectie TOPPER.
Jasper Smidt
Jasper Smidt
23. April, 2020.
Een wespennest onder onze dakpannen. De dag na melding kwam een vriendelijke man de diertjes vakkundig verwijderen. Hierna geen last meer gehad.
Jason Tolud
Jason Tolud
15. Oktober, 2019.
Goed
Pascale Visser
Pascale Visser
21. Februari, 2018.
Ik kon gelukkig op zeer korte termijn een afspraak inplannen. Nadat hij 3 keer kwam om muizen te bestijden, kwam hij de 4e keer kosteloos voor een nacontrole. Daarna heb ik geen muis meer gehoord of gezien. Zodra ik ook maar 1 muis hoor, neem ik direct weer contact op met netwerk ongediertebestrijding. Het is erg fijn dat ze zo snel langs kunnen komen. Top service!
Eva Nijenhuis
Eva Nijenhuis
8. Januari, 2018.
Top service! Ondanks de drukke periode werd er tijd gemaakt voor mijn muizen probleem. Ik heb veel informatie gekregen over en daar werd goed de tijd voor genomen. Ook heb ik tips gekregen hoe ervoor te zorgen dat de muizen niet terug komen. Ik heb na de bestrijding geen muis meer gehoord! Ik raad deze service zeker aan!
Sabine Baltjes
Sabine Baltjes
21. December, 2017.
Deze heren weten waar zij mee bezig zijn. Zij snapten ook direct de ernst van de situatie na ons telefoontje. Na de afspraak zijn zij nog langs geweest om te informeren over hoe ik kon voorkomen dat het ongedierte terug komt. Fantastische service!

Wij bestrijden Bedwantsen in Amsterdam:

Wij zijn werkzaam in: