Ratten bestrijden in Alkmaar!

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Er wordt de laatste tijd meer en meer gesproken over ratten bestrijden in Alkmaar en elders in Nederland.

Heel veel steden en gemeenten kampen met overlast van ratten. Ze dringen de huizen binnen en knagen alles kapot. Ratten bestrijden in Alkmaar is daarom van groot belang of het zal de komende jaren alleen maar erger worden. Dit komt vooral doordat ons land steeds dichtbevolkter wordt en het steeds minder schoon is dan vroeger.

Bovendien zijn ratten graag in de buurt van mensen omdat die hen voorzien van voeding door alle afval die ze achterlaten. Omdat ratten ziektes verspreiden, is ratten bestrijden in Alkmaar absoluut noodzakelijk.

Let goed op de verschillende symptomen die aangeven dat er ratten in de omgeving zijn. Hoe eerder u deze symptomen opmerkt des te sneller kunt u de ratten bestrijden in Alkmaar.

Symptomen zijn o.a. keutels van ongeveer 2 cm lang en een halve centimeter dik met een grijsbruine kleuren. ’s Nachts zijn ze goed te horen omdat het nachtdieren zijn en ze overal aan knagen. Hiervan vindt u dan weer sporen zoals zaagsel, kapotte bedrading en gaten. Omdat ratten een slecht zicht hebben gebruiken ze steeds weer dezelfde route en het vet en vuil op hun buik laat op die plaatsen donkere vegen achter. Herkent u één of meerdere kenmerken dan heeft u waarschijnlijk ratten in de buurt van uw huis of zelfs binnen. Ratten bestrijden in Alkmaar is dan zeker geen overbodige luxe.

Wacht niet te lang met ratten bestrijden in Alkmaar want ratten planten zich snel voort. De vrouwtjes zijn doorlopend zwanger en hebben ongeveer 15 nesten van gemiddeld 8 kleintjes.

Een rattenplaag brengt heel wat nare gevolgen met zich mee, waardoor ratten bestrijden in Alkmaar steeds zo snel mogelijk moet gebeuren. Ten eerste dragen de dieren ziekten over op de mens. Dit gebeurt door beten, door urine of uitwerpselen die in of op ons voedsel terechtkomen, via ons huisdier of insecten zoals muggen, doordat ons drinkwater op een of andere manier besmet wordt, e.d. Vervolgens richten ze heel wat knaagschade aan, alles moet eraan geloven, hout, papier tot zelfs elektriciteitskabels. Doordat ze overal urineren, hangt er al snel een vieze ammoniakgeur in huis. Dode ratten trekken weer ander ongedierte aan waardoor u nog meer overlast krijgt.

Ratten bestrijden in Alkmaar is een noodzakelijk kwaad.

Het zijn namelijk zeer slimme beesten en ze onthouden heel goed waar ze het huis zijn binnen gekomen. Bovendien laten ze een spoor na zodat hun collega’s de ingang ook vinden. Er is niet veel nodig voor een rat om binnen te komen. Een klein gaatje is al genoeg.

Als er maar een aantal ratten aanwezig zijn, kunt u ratten bestrijden in Alkmaar zelf aanpakken.

U kunt hiervoor, zoals dat heet, Rodenticiden gebruiken. Overweegt u dit gif te gebruiken bij het ratten bestrijden in Alkmaar let dan goed op de gevaren en vervelende gevolgen die dat met zich mee kan brengen. Ratten bestrijden in Alkmaar met gebruik van gif heeft bijvoorbeeld tot gevolg dat roofdieren die deze ratten later opeten vergiftigd worden. Honden, katten maar ook kinderen kunnen ervan eten. Doordat ratten steeds immuner worden voor het gif werkt het op den duur niet meer doeltreffend.

Heeft u last van ratten en wilt u snel en efficiënt geholpen worden?

Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar, helpen u binnen 24 uur van uw plaag af en zorgen ervoor dat de beestjes niet meer terugkomen.