Doeltreffend ratten bestrijden in Zaandam

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Met een ongekende vraatzucht dringen ze door alle spleten en gaten huizen en bedrijfsgebouwen binnen.

Ze knagen aan alles wat los en vast zit en voeden zich met alles wat eetbaar is. Ze richten enorm veel schade aan, laten overal hun uitwerpselen en een stank die niet te harden is, achter. Ratten, we zien ze liever gaan dan komen. Woont u in Zaandam en heeft u last van dit hardnekkige ongedierte? Laat dan deze ratten bestrijden in Zaandam.

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en ratten bestrijden in Zaandam.

Dit kan op verschillende manieren. De meest gebruikte manier waarmee u ratten bestrijden in Zaandam zelf kunt aanpakken is de rattenval. Er bestaan verschillende soorten rattenvallen: inloopvallen, klapvallen of elektronische vallen.

Als u de ratten niet dood wilt maken, kunt u het beste een inloopval gebruiken bij ratten bestrijden in Zaandam.

Bij deze inloopval blijft de rat namelijk in leven. Het is een langwerpige kooi met aas erin. Als de rat het aas aanraakt, valt het deurtje van de val dicht. U vangt hem en zet hem weer in de natuur, ver weg van uw eigen huis.

De meest bekende rattenval is de klapval. Hierbij legt u aas op een schaal. Wanneer de rat op deze schaal gaat staan klapt de val dicht, de rat breekt hierbij zijn rug en is op slag dood.

Tenslotte is er nog de elektronische val. Hierbij loopt de rat de val in, aan het einde van deze val ligt het aas. De rat loopt over een metalen plaatje naar het aas waardoor de val geactiveerd wordt en de rat een elektrische schok krijgt. Ook bij deze manier van ratten bestrijden in Zaandam is de rat op slag dood.

Wanneer u last heeft van een echte rattenplaag zijn rattenvallen geen goede oplossing maar kunt u beter ratten bestrijden in Zaandam met gif.

Ratten leven vaak in groep, meestal met 1 dominant mannetje, meerdere vrouwtjes en hun hele nageslacht. Het gaat hierbij om zeer grote aantallen. Een, twee, drie of meerdere rattenvallen gaan u niet helpen. Rattengif is in dit geval van ratten bestrijden in Zaandam een beter middel. Leg het gif neer langs de looproutes van de ratten. Als de rat het gif eet, gaat hij niet onmiddellijk dood. Het gif zorgt voor inwendige bloedingen doordat het bloed niet meer stolt. Beetje bij beetje sijpelt het bloed weg uit de organen, dit veroorzaakt hartfalen bij de rat waardoor deze sterft.

Er wordt beweerd dat ratten geweerd kunnen worden met ultrasoon geluid. Het is echter niet bewezen dat dit ook effectief het geval is.

Gebruik geuren waar ratten een hekel aan hebben om hen weg te houden. Zo houden ze niet van munt- en eucalyptusolie. Doe voor het ratten bestrijden in Zaandam een beetje olie in een geurhouder waardoor de ruimte zich vult met de geur.

Een andere gouden raad van tante Kaat is lucifers gebruiken bij het ratten bestrijden in Zaandam. Smeer de kop van de lucifer in met pindakaas, de ratten eten de pindakaas samen met de kop van de lucifer op waardoor ze overlijden. De kop van de lucifer bevat namelijk zwavel en daar kunnen ze niet tegen.

Houd er rekening mee dat welke methode u ook gebruikt, ratten zich niet graag laten vangen.

Ook zien mensen bepaalde plekken vaak over het hoofd en groeit de plaag opnieuw. Laat professionele bestrijders daarom ratten bestrijden in Zaandam, zij weten waar de dieren uithangen en kennen hun looproutes.

Bovendien hebben professionals vaak jarenlange ervaring in het effectief ratten bestrijden in Zaandam en weten ze hoe ze veilig met rattengif moeten omgaan.