Ratten bestrijden in Purmerend!

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Ratten zijn erg honkvast.

Als ze eenmaal een schuilplek hebben gevonden waar voldoende voedsel aanwezig is en water, dan maken ze van die plek hun thuis. Aangezien ratten zich supersnel voortplanten is die plaats spoedig gevuld met meerdere ratten. Dan kunnen we al spreken van een plaag. Woont u in Purmerend en heeft u last van een rattenplaag dan is het tijd voor ratten bestrijden in Purmerend. Want ratten bestrijden moet u snel doen zodat u er ’s nachts niet van wakker hoeft te liggen dat er van alles kapot wordt geknaagd.

Daarnaast moet u ratten bestrijden in Purmerend omdat deze dieren verschillende ziektes overdragen op de mens.

Deze ziektes zijn bijvoorbeeld het Hantavirus, de Salmonella bacterie en de ziekte van Weil. Ze dragen deze ziektes over op de mens doordat wij in contact komen met uitwerpselen of urine, doordat we zwemmen in besmet water of doordat we worden gebeten.

Om dit zoveel mogelijk te voorkomen moet we ratten bestrijden in Purmerend niet uitstellen. Ratten dragen ook parasieten met zich mee die op mensen en dieren kunnen worden overgebracht.

Afhankelijk van het aantal ratten dat u in uw woning aantreft, kunt u zelf ratten bestrijden in Purmerend.

Dit kunt u op verschillende manier doen bijvoorbeeld door middel van rattengif of -vallen. Vallen voor ratten bestrijden in Purmerend zijn in verschillende vormen te verkrijgen. Bent u iemand die de rat graag wil laten leven, kies dan voor een degelijke vangkooi. Heeft u een rat gevangen, laat deze dan zo snel mogelijk los. Wilt u ratten bestrijden in Purmerend met de dood tot gevolg? Kies dan voor vallen van voldoende kwaliteit. Als de kwaliteit van vallen voor ratten bestrijden in Purmerend niet degelijk is, kan dat het dier veel pijn bezorgen en bloederige toestanden teweegbrengen. Een goede rattenval moet de rat direct doden. Ratten bestrijden in Purmerend met klapvallen is hiervoor een goede keuze. Deze zijn ontzettend doeltreffend gebleken in de strijd tegen ratten. De val is voorzien van een schaaltje waar het aas op aangebracht wordt en twee strak aangespannen beugels waarvan er eentje in een haakje wordt gespannen. Als er gewicht op de schaal komt, laat het haakje de beugel los en de andere beugel doodt het dier onmiddellijk.

Rattengif gebruiken voor het ratten bestrijden in Purmerend kan ervoor zorgen dat andere dieren het slachtoffer worden.

Denk aan uw hond of kat. Maar ook de roofdieren die de vergiftigde rat opeten. Ratten sterven niet direct van het gif. Eerst worden ze ziek en lijden verschillende dagen pijn. Hierdoor is deze bestrijdingswijze dus niet echt diervriendelijk. Bovendien kan, zoals hierboven al vernoemd, een roofdier de rat opeten en ook sterven.

Het ratten bestrijden in Purmerend kan ook op een milieu- en diervriendelijke manier gebeuren.

Ratten houden bijvoorbeeld niet van bepaalde geuren als terpentine, kamille, munt, eucalyptus of cayennepeper. Als u dit gebruikt, vernieuw het dan regelmatig anders komen de ratten in no-time weer terug. Tenslotte zijn er speciale apparaten met ultrasone geluiden en elektromagnetische pulsen, die erg storend zijn voor de ratten waardoor ze geneigd zijn te vluchten. Zo worden ratten uit huis verwijderd zonder gevaar voor andere dieren of kinderen.

Is de rattenplaag te groot, laat ratten bestrijden in Purmerend dan gebeuren door een professional met kennis van zaken.

Ratten laten zich niet gemakkelijk vangen en het vraagt kennis, aandacht en goed materiaal. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten. Wij geven u antwoord op maat en komen geheel vrijblijvend langs om de toestand op te meten.