Snel en effectief ratten bestrijden in Haarlem!

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Ratten zijn erg vervelende dieren die niet alleen overal aan knagen, alles eten en een vieze geur met zich meedragen maar ook nog eens moeilijk zijn uit te roeien .

De rat is een van de meest schadelijke diersoorten in Haarlem en in heel Nederland. Heb je last van ratten in je huis of pand, laat deze ratten bestrijden in Haarlem door onze experts.

Omdat ratten in de winter weinig of geen eten vinden, kruipen ze huizen en gebouwen binnen door gaten, kieren en allerlei andere openingen zoals leidingen, ventilatieopeningen, etc.

Op zoek naar voedsel en warmte.

Ratten leven het liefst in riolen maar als er problemen zijn in die riolen of als er werkzaamheden plaatsvinden, komen de ratten gebouwen en woningen binnen in de omliggende straten.

Is dit bij u het geval? Heeft u veel ratten in uw woning of in uw bedrijf? Laat dan zo snel mogelijk de ratten bestrijden in Haarlem.

Ratten veroorzaken namelijk nare ziektes door de bacteriën en virussen die ze meedragen.

Denk hierbij aan tuberculose, salmonella, paratyfus, enz. Maar ze dragen ook parasieten met zich mee, vlooien, teken, luizen, die op hun beurt ook bij mens en dier ziektes veroorzaken.

Pas bij het ratten bestrijden in Haarlem dus goed op dat u niet wordt gebeten door een rat. Het komt niet vaak voor maar als het gebeurt, raadpleeg dan onmiddellijk uw huisarts. Komt u in aanraking met urine of uitwerpselen van een rat, was dan achteraf heel goed uw handen.

Daarnaast kunnen ratten heel wat schade aanrichten in uw huis of pand en houdt u ze beter buiten.

Het is daarom erg belangrijk om ervoor te zorgen dat ratten bestrijden in Haarlem niet nodig is. Dit is mogelijk wanneer u de juiste maatregelen neemt om te voorkomen dat ze binnen glippen. Een aantal tips om u op weg te helpen: Heeft u een huisdier? Bewaar het voedsel dan in een gesloten blik, niet in een doos of zak die de rat open kan knagen. Laat geen vuilniszakken rondslingeren, dat trekt ratten aan. Plaats roosters voor ventilatieopeningen en dicht alle gaten en kieren. Ook composthopen of volle moestuinen zijn zeer aantrekkelijk voor ratten. Begin het ratten bestrijden in Haarlem daarom met het afsluiten en zoveel mogelijk verwijderen van voedsel.

Heeft u alle mogelijke maatregelen getroffen en toch nog last van ratten dan kunt u proberen om het ratten bestrijden in Haarlem zelf in handen nemen.

Maar dit ongedierte nestelt zich vaak in kruipruimtes, op zolders, in spouwmuren, in dakgoten, … Sommige plaatsen zijn erg moeilijk te bereiken waardoor ratten bestrijden in Haarlem een zeer ingewikkelde opdracht wordt. Rattenvallen, -klemmen en -gif zijn middelen die helpen bij het ratten bestrijden in Haarlem. Er worden zelfs apparaten verkocht met ultrasoon geluid. Zeker als het gaat om een klein aantal ratten kunt u zelf de handen uit de mouwen steken. Maar indien het gaat om een rattenplaag doet u er goed aan om een professionele rattenbestrijder het werk te laten doen.

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over ratten bestrijden in Haarlem en zoekt u hiervoor een vakkundig antwoord?

Professioneel ratten bestrijden in Haarlem is ons vak. Wij komen gratis en vrijblijvend langs om de situatie te bekijken en te achterhalen hoe groot het probleem is. Besluit u nadien om onze hulp in te schakelen, voeren wij het ratten bestrijden in Haarlem vakkundig en professioneel voor u uit.