Rattenoverlast en ratten bestrijden in Amsterdam

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Ratten bezorgen Nederland al jaren overlast.

Doordat het in de winter niet meer zo koud is en de zomers lekker warm zijn, is dit de afgelopen jaren alleen maar toegenomen.

Voordat we het gaan hebben over ratten bestrijden in Amsterdam is het belangrijk om eens onder de loep te nemen hoe we kunnen voorkomen dat we ratten in en om het huis tegenkomen. Zodat ratten bestrijden in Amsterdam misschien niet hoeft plaats te vinden.

Zeker in grote steden als Amsterdam moet vaak worden overgegaan tot ratten bestrijden in Amsterdam.

Hier heeft de bevolking een enorme groeispurt gekend. Mensen van over heel de wereld hebben zich in en rond onze hoofdstad gevestigd. Met de bevolkingsgroei neemt ook de afvalberg toe. En afval is nu eenmaal iets waar we op moeten letten als we willen voorkomen dat ratten onze woningen binnensluipen. Bewaar afval in goed afgesloten zakken en zet deze in de afvalcontainer, niet rechtstreeks op straat. Laat geen etensresten rondslingeren en plaats open pakken voeding in goed afsluitbare dozen of blikken, met inbegrip van eten voor uw huisdier. Sluit gaten in muren, verluchtingsroosters, onder deuren en langs ramen goed af. Is de riolering kapot maak deze dan zo snel mogelijk want bruine ratten kunnen goed zwemmen en komen zo via de riolering uw woning binnen. Zorg ervoor dat uw tuin goed onderhouden is, laat geen rommel liggen en plaats liever geen klimop langs uw huis want de zwarte rat kan goed klimmen en bereikt via de klimop de dakgoot waar hij op zoek gaat naar een gaatje om de zolder op te kruipen. Dan heeft u in een mum van tijd meer dan één rat over de vloer en moet u aan de slag met ratten bestrijden in Amsterdam. Hang vogelvoer daarom ook in de boom of ergens anders, strooi het zeker niet in de tuin. Zolang er voedsel en schuilplaatsen zijn heeft ratten bestrijden in Amsterdam geen zin.

Helaas voor ons zijn ratten erg slimme beestjes.

Heeft u ondanks uw inspanningen om hen te vermijden toch ratten in uw woning, dan zijn er verschillende methodes voor ratten bestrijden in Amsterdam waar u gebruik van kunt maken. Denk maar aan rattenvallen. Bij de meeste rattenvallen wordt de rat op slag gedood. Maar er zijn ook diervriendelijke rattenvallen waarbij u de rat vangt en zo snel mogelijk in de vrije natuur loslaat. Natuurlijk zo ver mogelijk weg van de bebouwde kom.

Er bestaan ook apparaten die ervoor zorgen dat de ratten niet graag het huis binnenkomen. Ze maken een voor de mens bijna niet hoorbaar geluid, dat voor ratten onverdraaglijk is.

Als u last heeft van een paar ratten zijn rattenvallen geschikt voor ratten bestrijden in Amsterdam.

Heeft er zich een hele kolonie op uw zolder, in uw kelder of in de schuur gevestigd dan komt u er voor het ratten bestrijden in Amsterdam niet met een paar rattenvallen vanaf.

Een plaag van ratten bestrijden in Amsterdam kunt u eventueel zelf aanpakken door met rattengif te werken.

Toch raden wij u aan hier niet zelf mee aan de slag te gaan maar professionele bestrijders bij de arm te nemen. Die weten namelijk als geen ander hoe ze veilig ratten bestrijden in Amsterdam. Bovendien kennen zij ook de kneepjes van het vak en vinden zij de plekken waar ratten zitten die de amateur over het hoofd ziet.

Wilt u ratten bestrijden in Amsterdam en heeft u hier hulp voor nodig? Wij komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs om de situatie in te schatten en een op maat gemaakte offerte voor u te maken.