Voor ongedierte bestrijding in Purmerend kiezen.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Woont u in Purmerend en omgeving en heeft u last van ongedierte in en rond uw huis?

Dan is ongedierte bestrijding in Purmerend precies waar u naar op zoek bent.

Ongedierte bestrijding in Purmerend kunt u inschakelen voor het bestrijden van muizen, wespen, hoornaars, bedwantsen, vlooien, houtworm, ratten, mieren, zilvervisjes en kakkerlakken.

Ongedierte kan allerlei bacteriën en virussen mee naar binnen brengen.

Dit is niet goed voor uw gezondheid. Ongedierte bestrijding in Purmerend laten uitvoeren, voorkomt dat u ziek wordt door de aanwezigheid van deze beestjes. Daarnaast kan er ook schade veroorzaakt worden aan uw huis of in uw tuin.

Muizen en ratten zijn knaagdieren, ze knagen van alles kapot en planten zich ook nog eens razendsnel voort.

Ratten vormen een gezondheidsrisico voor mensen omdat ze ziekten als salmonella en TBC kunnen overbrengen. U kunt de aanwezigheid van een muis en rat herkennen doordat ze keutels achterlaten in huis. Schakel ongedierte bestrijding in Purmerend in om deze knaagdieren te bestrijden.

Bedwantsen, vlooien, mieren, zilvervisjes en kakkerlakken zijn kruipend ongedierte.

Ze kunnen schade veroorzaken aan uw huis, zijn onhygiënisch en kunnen ook gezondheidsrisico’s met zich mee brengen. Vermijd dit door ongedierte bestrijding in Purmerend in te schakelen voor een effectieve bestrijding van deze vervelende beestjes.

Als de zomer aanbreekt en de zon zich laat zien, laten ook de wespen en hoornaars weer van zich horen.

Heel nuttige beestjes want ze eten heel wat vliegen en muggen én ze bestuiven de bloemen. Heel vervelende beestjes ook, zeker aan het eind van de zomer als ze vijandiger worden. Hoornaars zijn grotere wespen dan de gewone wespen en komen minder in de buurt van mensen. Ze kunnen steken en omdat hun gif een grotere hoeveelheid neurotransmitter bevat, is de steek veel pijnlijker. Bovendien kan deze gevaarlijk worden als er direct in een bloedvat wordt gestoken. Een wespen- of hoornaarsnest bestrijden laat u best door ongedierte bestrijding in Purmerend uitvoeren. Hoornaars zijn beschermde diersoorten en mag u niet zomaar bestrijden. Hiervoor moet u zich aan regelgeving houden. In de meeste gevallen wordt de imker gebeld als het gaat om hoornaars. Hij vangt ze. Maar als de plaag te groot is, wordt de ongedierte bestrijding in Purmerend gebeld.

Houtwormen kunnen ook een groot probleem zijn in huis.

U herkent houtwormen in uw hout doordat er minuscule kleine gaatjes ontstaan. De uitvliegopeningen. Houtwormen voeden zich met hout en zijn daarom een grote vijand voor uw houten balken, vloeren en meubels. De larven brengen de grootste schade aan en kunnen daardoor zwam of schimmel veroorzaken. Vanaf het moment dat ze geboren worden, beginnen ze te knagen aan het hout. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Laat ongedierte bestrijding in Purmerend de houtwormen professioneel bestrijden. Er bestaan heel wat verschillende methodes om houtworm te bestrijden. Zo kunt u de ongedierte bestrijding in Purmerend laten komen om houtworm te bestrijden met chemische stoffen. Als de houtworm zich diep in het hout heeft genesteld kunt u ongedierte bestrijding in Purmerend laten injecteren. Dankzij de hoge druk verspreid het middel zich door de hele balk waardoor de houtworm geen kans krijgt om zich te weren.

Heeft u ongedierte bestrijding in Purmerend nodig? Wij helpen u graag en komen gratis bij u langs voor een op maat gemaakte offerte.