Hoe kunt u dat lastige ongedierte bestrijden in huis?

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Ongedierte bestrijden in huis kan een hele klus zijn.

Afhankelijk van het soort en de hoeveelheid ongedierte is het verstandig om ongedierte bestrijden in huis over te laten aan een expert.

Bij Netwerk Ongediertebestrijding richten wij ons op ongedierte bestrijden in huis of bedrijf en bieden wij de juiste oplossingen aan.

Bij ongedierte bestrijden in huis wordt vaak gedacht aan knaagdieren.

Ratten en muizen zijn dan ook grote boosdoeners als het gaat om schade aangericht in huis. U vindt ze vaak op zolder of in kelders, op rustige warme plaatsen. Ze knagen aan alles wat los en vast zit. Bovendien zijn het overdragers van allerlei schadelijke ziektes. U weet dat er ratten of muizen in uw huis of bedrijf verstopt zitten als u uitwerpsel tegenkomt of krassende geluiden hoort. Laat dit ongedierte bestrijden in huis, voordat de schade te groot is.

Maar ook kruipend en vliegend ongedierte bestrijden in huis behoort tot de taak van de ongediertebestrijder.

Vlooien die met uw hond of kat meereizen en daarna vrolijk gaan rondhuppelen in uw woning. Voorkom een vlooienplaag, laat ongedierte bestrijden in huis niet wachten.

Bedden zijn dan weer een fantastische plek voor bedwantsen. Vooral wanneer u veel reist kunt u bedwantsen met u mee vervoeren in uw koffer. Thuisgekomen nestelen zij zich overal in uw huis. Ze voeden zich ’s nachts met uw bloed waardoor u de volgende dag opstaat met allemaal jeukende rode bultjes op uw huid. Super vervelend. Laat dit ongedierte bestrijden in huis door mensen die er alles over weten.

Net als ratten en muizen zijn ook kakkerlakken dragers van ziektes.

Kakkerlakken komen vooral ’s nachts tot leven, ze gaan dan voedsel zoeken. Omdat kakkerlakken zich razendsnel vermenigvuldigen en verspreiden is het aangeraden om bij het zien van kakkerlakken zo snel mogelijk in actie te schieten en een professional in te huren die ervaring heeft met ongedierte bestrijden in huis.

Als er beter weer op komst is, de zon begint te schijnen en het warmer wordt, komen ook de mieren weer tevoorschijn.

U ziet vaak kleine hoopjes zand in de tuin waaruit de koninginnen en de mannetjes de wijde wereld in vliegen op zoek naar een partner om mee te paren. Als mieren op zoek gaan naar voedsel, komt u ze ook tegen in huis speurend naar een lekker hapje. Mieren zijn niet gevaarlijk maar ze kunnen wel onhygiënische situaties creëren door uw voedsel te besmetten. Neem voor het ongedierte bestrijden in huis een vakman bij de hand zodat u snel verlost bent van uw probleem.

Een ander soort ongedierte dat eigenlijk heel onschuldig is, maar wel ontzettend vervelend om in huis te hebben, is het zilvervisje.

Zilvervisjes in huis wijst vaak op een vochtprobleem. Zij leven namelijk daar waar de luchtvochtigheid hoog is. Verluchten is dan ook al een van de voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om een plaag van dit glibberige ongedierte te voorkomen. Als het te laat is en er reeds een plaag is uitgebroken, vraag dan hulp bij het ongedierte bestrijden in huis aan de werknemers van Netwerk Ongediertebestrijding. Wij weten als geen ander hoe we het ongedierte bij u in huis kunnen bestrijden. Als u dit wenst, komen wij gratis langs om een offerte te maken op maat.