Alles wat u moet weten over ongedierte bestrijden in Amsterdam

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Ongedierte bestrijden in Amsterdam is iets wat regelmatig moet gebeuren

Overal kruipen muizen door de smalle gaatjes naar binnen. Vlooien rijden mee op uw huisdier. Zilvervisjes glippen binnen door de kleinste gaten en kieren. Hoornaars kunnen een behoorlijke last zijn. En nog veel meer.

Muizen worden door sommige mensen gehouden als huisdier

Het merendeel van de bevolking is niet blij met een muis in huis. Ze vormen een risico voor de gezondheid en ze knagen overal aan met hun scherpe tanden. Hout of plastic, niets is veilig met een muis in de buurt. Als ze dan ook nog aan de elektrische kabels beginnen, wordt het nog gevaarlijk ook. Dit kan namelijk brand veroorzaken. Laat dit ongedierte bestrijden in Amsterdam voor het te laat is, want muizen kweken alsof het niets is. Per jaar kan een vrouwtjes muis namelijk wel acht à negen nestjes leggen met een gemiddelde van 6 kleine muisjes. U kunt zelf aan de slag gaan en dit ongedierte bestrijden in Amsterdam. Maar als u echt last heeft van een plaag, pakt u beter een ervaren vakman bij de hand.

Vlooien hoe komt u eraan en beter nog hoe komt u ervan af?

Als we het over vlooien hebben, begint het bij iedereen te kriebelen. Vlooien voeden zich met het bloed van hun gastheer/-vrouw. Ze behoren tot de gevleugelde insecten, hoewel ze geen vleugels hebben. Er bestaan in Nederland ongeveer 50 verschillende soorten vlooien en als u er last van heeft, is het wenselijk actie te ondernemen en het ongedierte bestrijden in Amsterdam. De vlooien zijn vooral honden- en kattenvlooien. De mensenvlo wordt in Europa al een tijdje niet meer gezien.

Als u last heeft van houtwormen, laat dan ook dit ongedierte bestrijden in Amsterdam. In Nederland is de boktor de meest voorkomende houtworm.

Veel mensen hebben het idee dat de houtworm één beestje is, maar eigenlijk gaat het hier om verschillende soorten kevers waarvan de larven gangen graven in het hout, waardoor dit hout wordt aangetast wat de veiligheid van uw woning of bedrijfspand ondermijnt. Op lange termijn kan dit zelfs leiden tot instortingsgevaar. Laat daarom dit ongedierte bestrijden in Haarlem voordat het te laat is.

Heeft u last van mieren? Dan wilt u ongetwijfeld dit ongedierte bestrijden in Amsterdam.

Bij de eerste zonneschijn komen deze ijverige, nuttige beestjes weer boven de grond. Mieren komen we in de zomer overal ter wereld tegen. Dit ongedierte bestrijden in Amsterdam kunt u met allerlei huis, tuin en keuken middeltjes. Gebruik hiervoor lokdoosjes met gif, kokend water, of chemische middelen . Maar als u echt last heeft van grote groepen mieren laat het ongedierte bestrijden in Amsterdam dan over aan de erkende ongediertebestrijder.

Een ander ongedierte is het zilvervisjes.

Dit diertje dankt zijn naam aan de zilverkleurig kleur van zijn huid. Deze beestjes leven het liefst in een donkere, vochtige omgeving zoals een kelder of de badkamer. Een leuk weetje is dat deze beestjes in België ook wel “suikergasten” worden genoemd. Hoewel ze niet schadelijk zijn voor mens en dier is dit ongedierte bestrijden in Amsterdam een belangrijke zaak. Ze zijn onhygiënisch en brengen schimmels en bacteriën binnen. Ze lusten graag granen en zetmeel. Wilt u ongedierte bestrijden in Amsterdam vermijden, voorkom dan dat de zilvervisjes in huis komen. Houd hiervoor de temperatuur in binnen laag. Maak alle gaten en kieren dicht. Los lekkages zo snel mogelijk op. Bewaar etenswaren in afgesloten dozen en laat geen etensresten rondslingeren. Hoe vochtiger de woning, hoe meer kans op zilvervisjes in huis. Blijven de zilvervisjes komen, laat dan een expert het ongedierte bestrijden in Amsterdam.

Hoornaars lijken op wespen maar ze zijn iets groter.

Hoewel de hoornaar minder snel steekt, is zijn steek is veel pijnlijker dan die van een wesp. Het dier heeft een roodachtige borst en zoemt veel luider dan de doorsnee wesp. Omdat de hoornaar onder de beschermde diersoorten valt, mag u die niet zomaar bestrijden. In veel gevallen wordt een imker gebeld bij een plaag hoornaars.

Wilt u ongedierte bestrijden in Amsterdam laten uitvoeren door iemand met verstand van zaken? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.