Houtwormenbestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Houtworm bestrijden?

Heeft u last van houtwormen? Laat uw problemen verhelpen door een expert. Netwerk Ongediertebestrijding helpt u graag! Binnen 24 uur staan wij voor u klaar in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en Almere, om uw houtworm-probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Bestrijding houtworm

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te inspecteren. Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een houtworm?

Houtwormen zijn er in verschillende soorten en maten. Een houtworm is een verzamelnaam van verschillende in hout levende insecten. Een houtworm kan het uiterlijk van hout hebben maar kan er ook totaal anders uitzien. Hieronder ziet u aantal kenmerken hoe u een houtworm kunt herkennen.

  • Kleine gaatjes in het houtwerk? Dit zijn de openingen van de houtworm.
  • Bij de uitvliegopeningen ziet u zaagsel.
  • Er zijn kruipende witte wormen zichtbaar in het houtwerk.
  • U ziet veel kevers of torren in de buurt van uw houtwerk.

Houtworm bestrijden, hoe gebeurt dat?

Het bestrijden van houtwormen doen we met vloeistoffen waar 10 jaar garantie op staan.

Wij komen graag gratis bij u langs om de situatie op te nemen. Daarna kunnen wij een offerte op maat maken. Ook kunt u een offerte aanvragen via onze website.

Kunt u zelf de houtworm bestrijden?

U kunt uiteraard proberen de houtwormen zelf te bestrijden. De houtworm bestrijden is echter niet erg makkelijk. Daarom is het aan te raden de houtwormen te laten bestrijden door een ervaren bedrijf. Wel kunt u zelf uw spullen behandelen om houtwormen in de toekomst te voorkomen.

Het is af te raden om tips van het internet uit te proberen, die zeggen te helpen bij het bestrijden van de houtwormen. Deze methoden kunnen namelijk gevaarlijk zijn. Past u daarom op! Laat het bestrijden van de houtworm aan een professional over. Zo weet u zeker dat de bestrijding goed en zonder gevaren gebeurt.

Houtworm bestrijden

Als u last heeft van houtwormen kan dit erg vervelend zijn. Houtwormen tasten het hout in en rondom uw huis aan. Uw meubels worden vernield en dit wilt u uiteraard voorkomen. Het is belangrijk dat we de houtworm bestrijden in en rondom uw huis om zo nog meer schade te voorkomen.

Houtworm bestrijden doen wij vakkundig en gecertificeerd.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.