Houtwormen bestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Houtworm bestrijden?

Houtworm bestrijden? Heeft u last van houtwormen? Laat uw problemen verhelpen! Netwerk Ongediertebestrijding helpt u. Binnen 24 uur kunnen wij u helpen in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en Almere. Uw houtworm probleem verhelpen wij zo snel mogelijk.

Bestrijdig Houtworm

Bekend na Inspectie.Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren. Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een houtworm?

Houtwormen zijn er in verschillende soorten en maten. Een houtworm is een verzamel naam van verschillende in hout levende insecten. Een houtworm kan het uiterlijk van hout hebben maar er ook totaal anders uitzien. Hieronder ziet u aantal kenmerken hoe u een houtworm kan herkennen.

  • Kleine gaatjes in het houtwerk? Dit zijn de openingen van de houtworm.
  • Bij de uitvliegopeningen ziet u zaagsel.
  • Er zijn kruipende witte wormen zichtbaar in het houtwerk.
  • U ziet veel kevers of torren zichtbaar in de buurt van uw houtwerk.

Houtworm bestrijden, hoe gebeurd dat?

Het bestrijden van houtwormen doen we met vloeistoffen waar 10 jaar garantie op staan.

Wij komen graag gratis bij u langs om de situatie op te nemen. Daarnaast kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Ook kunt u een offerte aanvragen via onze website.

Kunt u zelf de houtworm bestrijden?

U kunt uiteraard proberen de houtwormen zelf te bestrijden. Houtworm bestrijden is echter niet erg makkelijk. Daarom is het ook zeker aan te raden de houtwormen te laten bestrijden door een ervaren bedrijf. Wel kunt u uw spullen behandelen om houtwormen in de toekomst te voorkomen.

Het is af te raden om een aantal dingen van het internet uit te proberen die schijnen te helpen bij het bestrijden van de houtwormen. Echter kunnen deze methoden zelfs gevaarlijk zijn. Past u daarom zeker op! Laat de houtworm bestrijden door een professional. Zo weet u zeker dat dit goed gebeurd zonder gevaren.

Houtworm bestrijden

Als u last heeft van houtwormen kan dit erg vervelend zijn. Houtwormen tasten het hout in en rondom uw huis aan. Uw meubels worden vernield en dit wilt u uiteraard voorkomen. Het is belangrijk dat we de houtworm bestrijden in en rondom uw huis om zo nog meer schade te voorkomen.

Houtworm bestrijden doen wij vakkundig en gecertificeerd.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.