Help een wespennest! wespennest verwijderen zonder gif doe je zo.

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Voor iedereen geld dat wespen ongenodigde gasten zijn op je zomer barbecue of tijdens lunch op het terras.

Wespen zijn agressief en ook nog eens gevaarlijk, omdat veel mensen en kinderen allergisch zijn voor ze zijn. In de lente worden de wespennesten gebouwd door de werksters. In de zomer komen de larven uit. Dit is dan ook het seizoen waar de meeste wespenplagen ontstaan. De werksters vliegen namelijk uit om massaal voedsel te vinden voor de nieuwkomers. Wanneer u, uw (klein) kinderen allergisch zijn voor wespen of als u huisdieren heeft, is het raadzaam het wespennest direct te laten verwijderen voordat er zich gevaarlijke situaties voor doen. Voor alle andere redenen is een wespennest verwijderen zonder gif of met gif niet nodig en kunt u deze gewoon laten zitten. Wespen hebben namelijk maar een eenjarig leven en fungeren als opruimers in de natuur.

Een wespennest verwijderen zonder gif en zelf wegjagen is mogelijk.

Zo hebben we enkele wespennest verwijderen zonder gif tips die ervoor zorgen dat u niet zo’n overlast heeft van de wespen tijdens de zomer. Wespen komen op zoete parfum af en kan zelfs een aanval uitlokken. Draag het beste geen sterke parfums tijdens de zomer wanneer u veel buiten bent. Een wesp slaan is nooit een goed idee! Wespen worden agressief en de kans dat u juist gestoken wordt is des te groter. Wanneer u een wesp dood slaat, komt er een stofje vrij waar andere wespen op afkomen om hun soortgenoot te hulp te schieten. U kunt zich al voorstellen hoe dit zal uitzien. Wanneer u gestoken wordt begin niet met roepen. Sluit uw mond. Een wespensteek in de mond,- en keelholte kan levensgevaarlijk zijn. Ook felgekleurde kleding kunnen wespen uitlokken om agressief te worden. Met deze wespennest verwijderen zonder gif tips kunt u zichzelf en uw kinderen beschermen tegen een wespensteek.

Toch zijn de tips toepassen vaak niet voldoende en blijft u overlast houden van een wespennest in of rondom uw woning.

Wat u dan kunt doen is een wespennest verwijderen zonder gif. Een wespennest verwijderen zonder gif is beter voor het milieu en even effectief. Zo kunt u een buffet ophangen in uw tuin voor de wespen zoals een stuk rottend fruit. De wespen zullen zich dan meer om deze uitgekozen bevinden waardoor u minder last heeft van de wespen. Wil je geen ongediertebestrijder laten komen en het wespennest verwijderen zonder gif zelf doen? Doe dit dan nacht wanneer de wespen minder actief zijn. Met water kunt u een wespennest verwijderen zonder gif. Plaats een emmer water onder een loshangend nest. Neem een stoffen zak en doe deze snel, maar voorzichtig om het wespennest heen waarna u de bovenkant sluit met een touwtje. Leg het wespennest in de emmer met water en plaats er iets zwaars op. Als er iets is waar wespen niet tegen kunnen is dit water. Een nog effectievere manier voor een wespennest verwijderen zonder gif is bestrijden met zeep en water. Zorg dat de zeepoplossing direct in het wespennest komt. U zult dit vaker moeten herhalen, maar de wespen zullen gegarandeerd dood gaan wanneer u dit blijft herhalen. Een wespennest verwijderen zonder gif ondergronds kunt u ook met de zeepoplossing bestrijden. Zorg ervoor dat u de zeepoplossing in de ingang giet en sluit het gat af met een steen of een ander zwaar voorwerp. Zo ziet u, een wespennest verwijderen zonder gif kan al met huis, tuin en keukenspullen. Een wespennest zonder gif aanpakken of gewoon laten zitten is beter voor de natuur en er zijn genoeg manieren om dit zonder gif voor elkaar te krijgen!