Binnen 24 uur muizen bestrijding

Effectief muizen bestrijden met Netwerk Ongediertebestrijding

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Muizen bestrijden

Muizen bestrijden in Amsterdam Noord kan lastig zijn, dit omdat een snelgroeiende populatie aan muizen slecht te lokaliseren is, en zeker niet eenvoudig te bestrijden. Hieronder vindt u tien tips om het muizen bestrijden in Amsterdam Noord zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bestrijding van muizen vanaf €47,50

Maak kieren en gaten dicht. Ga secuur te werk, kijk in en rondom uw huis. Want een muis heeft maar een heel kleine ruimte nodig om binnen te komen. Stop alle mogelijke gaten en kieren dicht. Gebruik gaas om ventilatoren af te schermen want ook dat zijn openingen die veel gebruikt worden om binnen te komen. Let er vooral op dat de afdichting sterk is; muizen knagen namelijk gemakkelijk door zacht materiaal heen.

Hoe herken ik een muis?

Heeft u ruimtes gevonden waar de muizen zich bevinden of hebben bevonden? Kijk dan ook deze goed na op gaten en kieren en stop deze dicht.

Sla voedsel en andere producten die eetbaar zijn op in containers die u goed af kunt sluiten. Het voer van eventuele huisdieren dient ook goed opgeborgen te worden bij het muizen bestrijden in Amsterdam Noord.

Zorg dat u weet te achterhalen waar de muizen zich in uw huis bevinden. Doe dit kamer voor kamer.

Muizen bestrijden, hoe gebeurt dat?

Gif is een effectieve methode die gebruikt wordt, maar heeft wel enkele nadelen. Maakt u gebruik van gif, plaats dit dan op plaatsen waar de muizen vaak zijn of langskomen. Op die manier zorgt u ervoor dat ze het gif frequent eten en er sneller aan bezwijken. Houdt er echter ook rekening mee dat muizen resistent kunnen zijn tegen een bepaald gif. Blijft u overlast houden en is het gif toch telkens weg? Dan kan het een aanrader zijn om te kijken naar ander gif of een andere methode van muizen bestrijden in Amsterdam Noord.

Alternatieven

Wilt u niet werken met gif, dan zijn er diverse soorten muizenvallen die u kunnen helpen. Iedereen kent de ouderwetse houten plankjes wel waar de vingers zo lekker tussen klappen. Er zijn ook vingervriendelijkere vallen te vinden of vallen waarbij u de muis levend vangt. Kies een val die bij u en bij uw huis past. Open vallen zijn bijvoorbeeld niet handig wanneer u andere huisdieren heeft.

Kunt u zelf de muizen bestrijden?

Wist u dat er een elektrische muizenval is? Deze zal de muis elektrocuteren. Deze vallen werken op batterijen en doden de muis binnen korte tijd.

Werkt er niks? Of wilt u er eigenlijk zelf zo weinig mogelijk mee te maken hebben? Huur dan een professional in die samen met u een plan zal opstellen om zo snel mogelijk van uw probleem af te komen. Muizen bestrijden in Amsterdam Noord kunt u dus zelf doen of met de hulp van professionals. Wij komen graag bij u langs om de muizen in Amsterdam Noord te bestrijden. Daarbij pakken we het probleem altijd bij de kern aan, zodat u voorlopig nergens last meer van heeft.

Wilt u meer weten of direct een afspraak boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we u persoonlijk verder kunnen helpen.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld van u te vragen omtrent de situatie zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.