Binnen 24 uur muizen bestrijding

Effectief muizen bestrijden met Netwerk Ongediertebestrijding

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Muizen bestrijden in Amsterdam Oost

Wie last heeft van muizen, zal zeer waarschijnlijk de meeste basisaspecten al voor elkaar hebben. Eten waaraan geknaagd kan worden staat buiten het bereik van de muizen of zit in containers waar geen muis meer bij kan. In veel gevallen zullen er ook vallen geplaatst zijn met bijvoorbeeld pindakaas. Maar wat kunt u nou nog meer doen als dit bij het muizen bestrijden in Amsterdam Oost niet afdoende werkt?

Bestrijding van muizen vanaf €47,50

  • De muizenverjager bekijken
  • Een elektrische muizenval overwegen
  • Muizenkooien neerzetten
  • Lokdozen met gif bestellen

Hoe herken ik een muis?

Muizenverjagers zijn kastjes die in de meeste gevallen gebruikmaken van geluidsgolven om het de muizen lastig te maken in een bepaalde omgeving te verblijven. Heeft u echter een groot huis dan kan het een kostbaar grapje zijn om dit dusdanig te installeren dat het ook daadwerkelijk werkt. Wilt u dit bekijken of proberen, lees dan eerst over de werking ervan; er zijn verschillende soorten op de markt die elk een ander bereik hebben. Voordeel is wel dat de geluidsgolven ook voor andere dieren onaantrekkelijk zijn, het kan dus zo zijn dat u door een dergelijk kastje ook veel minder spinnen in huis heeft.

Muizen bestrijden, hoe gebeurt dat?

Elektrische muizenval, dit is zoals het zegt een val die gebruikmaakt van elektriciteit om de muis te doden. De meeste van deze vallen werken op batterijen en zullen bij het bestrijden van muizen in Amsterdam Oost eraan bijdragen dat ze altijd direct doden (mits de batterijen in orde zijn) geen vallen meer die door uw huis liggen omdat de muis nog stuiptrekkingen had.

Muizenkooien bij muizen bestrijden in Amsterdam Oost

Muizenkooien: wie liever geen muizen doodt, maar ze liever vangt en weer ergens uitzet (doe dit ver van uw huis) kan  deze optie bekijken. Het is een diervriendelijke methode waarbij de muis in een kooi terecht komt en hier niet meer zelf uit komt.

Lokdozen met gif, dit is een methode die riskant kan zijn als u een huishouden heeft met kleine kinderen of andere dieren. Bij deze methode laat u het gif het werk doen. Het gif zit in een doosje waar de muis eenvoudig in en uit kan komen. Wanneer de muis genoeg van het gif eet, zal de muis hieraan doodgaan. Het is een bijzonder effectieve methode die ondanks dat best wel wat nadelen heeft. De muis kan resistent zijn tegen het gif, dan doet het niks. U kunt bij het muizen bestrijden in Amsterdam Oost dan rustig kiezen voor een ander merk gif. Maar de muis kan er ook een kleine hoeveelheid van eten waardoor de muis niet doodgaat maar wel aangedaan is. De muis kan ook slecht worden van het gif en een plekje zoeken om dood te gaan. Dit doen ze bij voorkeur op onbereikbare plaatsen en vaak ruikt u dit eerder dan dat u weet dat er een muis dood is.

De professional voor muizen bestrijden in Amsterdam Oost

Heeft u de methoden al geprobeerd en werkte dit niet, of wilt u liever dat een specialist aan de slag gaat met het muizen bestrijden in Amsterdam Oost voor u? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag persoonlijk verder met een plan op maat, binnen uw budget.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld van u te vragen omtrent de situatie zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.