Wespen bestrijden of het vakkundig bestrijden van wespen?

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

De wesp

Wie kent ze niet? Ze komen meestal voor in de zomermaanden op de camping of bij u thuis. Het eten van zoetigheid heeft een grote aantrekking op deze vliegende beestjes. Dit kleine vliegende gevaarte is voorzien van een angel die behoorlijk pijn kan doen en tevens een allergische reactie kan veroorzaken. Daarom is wespen bestrijden noodzakelijk. Als wespen bestrijden niet een dagelijkse bezigheid is voor u, dan kan er een beroep worden gedaan op vakkundige mensen die wespen bestrijden.

Er bestaan allerlei oude remedies, daarom is wespen bestrijden niet uitvoerbaar op dezelfde manier

Er kan gebruik worden gemaakt van een kruidnagel of wellicht houdt een sinaasappelschil de wespen op afstand. Deze wespen bestrijden zal soms niet meevallen en zeker niet wanneer ze met grotere aantallen komen. Het beestje is maar 2 centimeter groot plus ze zien er veelal geel/zwart gekleurd uit. Mocht je een nest tegenkomen op de zolderkamer of op een andere plek rondom je huis dan is het raadzaam om dit nest weg te halen. De omvang van het nest bedraagt ongeveer 30 centimeter en zal met zorg moeten worden behandelt. Wespen bestrijden met deze omvang van een nest, zal beter worden uitgevoerd door een profesionele persoon.

Wespen bestrijden hoeft niet direct te gebeuren, mocht er een enkele wesp rondvliegen.

Deze beestjes bevinden zich namelijk veelal op verschillende bloemen, honingdauw en vruchten waaruit ze suiker halen.  Ze hebben een nuttige taak in de natuur en veelal zullen ze geen vlieg kwaad doen. Nou ja! Een vlieg hoort bij het dagelijkse eetpatroon van de desbtreffende wesp en ook muggen en mieren blijven niet bespaard voor deze angel bezittende beesten.

Het wespennest staat onder het beheer van een koningin en deze wordt beschermt door de vele wespen in het nest. Ze zal zich dan ook goed verstoppen om de dreigingen van buitenaf tegen te gaan. 1 van deze dreigingen heet: wespen bestrijden! Wanneer er een aanval op het wespennest word gedaan zonder professionele hulp, dan komen de gekste methodes naar voren. Buurman X heeft een liter bezine gebruikt en buurman Z zal een schop gebruiken om wespen bestrijden tegen te gaan.

Wespen bestrijden is een vak dat met veel ervaring zal worden uitgevoerd.

Dus de volgende keer dat dit een enorme taak voor u is? Doe dan een beroep op een bedrijf dat gespecialiseerd is om deze wespen tegen te gaan. Deze ondernemingen beschikken over het juiste materiaal plus ze hebben de juiste kennis op het gebied van wespen bestrijden.

Wespen zijn in het kort gezegd, leuke en mooie aanzienlijke beestjes met een geweldige natuurlijke functie.

Mocht u deze tegenkomen op een Zomerse dag, dan laat deze wespen gewoon doorvliegen. De eenvoudigste manier om een enkele wesp tegen te gaan, gebeurt namelijk door heel stil te blijven zitten. Erg overbodig met handen en armen te gaan zwaaien zal daarentegen een negatief effect hebben op deze wespen. Zodoende kan een zachtaardige wesp in een mum van tijd erg aggressief gedrag tonen.