Muizenbestrijding

Effectief muizen bestrijden met Netwerk Ongediertebestrijding

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Muizen bestrijden

Als u last heeft van muizen, kan dit erg vervelend zijn. Naast het feit dat muizen erg onhygiënisch zijn, kunt u letterlijk wakker liggen van muizen die door het huis lopen en van alles kapot knagen.

Netwerk Ongediertebestrijding kan een muizenplaag binnen 24 uur voor u bestrijden. Wij zijn actief  in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Hilversum en Almere.

Bestrijden van muizen al vanaf €47,50!

Netwerk Ongediertebestrijding is expert op het gebied van muizenbestrijding. Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te onderzoeken. Uiteraard is deze eerste inspectie gratis! Wij rekenen géén voorrijkosten. Neem voor het maken van een afspraak, telefonisch contact met ons op.

Uiteraard kunt u ook zonder afspraak een vrijblijvende offerte aanvragen:

Hoe herken ik een muis in mijn huis?

Een muis is vaak niet groter dan 10 centimeter en kruipt door smalle ruimtes. Deze ongewenste gasten zijn erg snel, u zult ze misschien zelf niet eens zien lopen. Toch is het herkennen van een muis in of rondom uw huis niet moeilijk. Vaak begint het met het vinden van muizenkeutels: kleine donkere langwerpige keutels met een spitse vorm. Ook aangevreten voedselverpakkingen in voorraadkasten zijn tekenen van muizen in de buurt. Herkent u dit? Twijfel dan niet en neem contact op met Netwerk Ongediertebestrijding. Hoe eerder, hoe beter! Zo voorkomt u dat de muizenoverlast uitgroeit tot een muizenplaag.

Andere indicaties die duiden op de aanwezigheid van een muis zijn:

  • Krassende geluiden in uw omgeving, zoals in het plafond. De kans is groot dat dit geluid wordt veroorzaakt door een muis.
  • Een sterke onaangename geur. Muizen laten een spoor van urine achter, welke een indringende geur kan veroorzaken in uw woning.
  • Vlekken van poten, staarten of buiksmeer. Muizen maken vaak gebruik van dezelfde route in uw omgeving. Het vuil en vet wat in hun vacht zit, laat tijdens het lopen vaak een spoor van buiksmeer achter op de grond of wand.

Muizenbestrijding: hoe gaat het in zijn werk?

Netwerk Ongediertebestrijding gaat vakkundig en professioneel te werk in de bestrijding van muizen. Er zijn talloze oorzaken van het hebben van muizen in uw woon- of werkomgeving. Zo ook oplossingen om deze muizen te bestrijden. Om uw probleem goed en effectief  te kunnen aanpakken, komen wij allereerst graag binnen 24 uur bij u langs voor een eerste inspectie. Deze eerste inspectie is geheel kosteloos. Na het vaststellen van de oorzaak, kunnen wij u een passende oplossing bieden. Wij vertellen u ons plan van aanpak en de kosten die hiermee gepaard gaan. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan wij direct aan de slag!

Muizen en hun leefomgeving

Muizen leven het liefst, net als de mens, in een geschikte en fijne leefomgeving. Een belangrijk onderdeel van zo’n omgeving is veiligheid. Muizen zijn gewilde prooidieren voor dieren als roofvogels, marters en katten. Buitenshuis ligt het gevaar voor muizen snel op de loer.

Oorzaken muizenplaag

Om het gevaar van buiten te weren, nestelen muizen zich vaak in een huis of pand. Veilig tussen de muren en in kleine ruimtes, weg van roofdieren. Daarnaast trekt ook de aanwezigheid van voedsel(resten) in huizen muizen aan. Muizen zijn alleseters en actieve knaagdieren. Ze zullen dan ook zeer makkelijk knagend een weg vinden om voedsel te bemachtigen.

Kunt u zelf de muizen bestrijden?

Uiteraard kunt u ervoor kiezen zelf de muizen in uw huis te bestrijden. Toch is dit niet zo makkelijk als het lijkt en slaagt u er zelf niet altijd in om de muis te vangen. Het gebruik van gif lijkt een makkelijke oplossing om van uw muizenplaag af te komen. Echter, gif heeft ook nadelen. Indien de muizen niet genoeg van het gif eten, kunnen zij resistent worden. De muis zal blijven leven, en de plaag wordt in een zeer kort tijdsgebrek alleen maar erger. Het plaatsen van gifdoosjes is daarbij erg gevaarlijk wanneer er kleine kinderen en/of andere huisdieren in de buurt zijn. Ook het gebruik van lijmvallen is niet voldoende om alle muizen te weren.

Muizen planten zich razendsnel voort. Wanneer u niet tijdig de muis bestrijdt, zal de plaag snel uitgroeien tot een nog grotere plaag. Wacht daarom niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Gratis eerste inspectie & offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij door middel van een eerste inspectie de situatie goed inschatten. Vaak completer dan wanneer u een offerte aangevraagd via onze website. Tijdens de inspectie proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de situatie. Zodoende kunnen wij snel een zo passend mogelijke offerte uitbrengen.

Wilt u een gratis en vrijblijvende inspectie door Netwerk Ongediertebestrijding? Neem dan direct telefonisch contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Of laat uw gegevens achter, wij nemen dan contact met u op.