Muizen bestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Muizen bestrijden

Als u last heeft van muizen kan dit erg vervelend zijn. Naast het feit dat muizen erg onhygiƫnisch zijn kunt u letterlijk wakker liggen van muizen die door het huis van alles kapot knagen. Binnen 24 uur kunnen wij de muizenplaag voor u bestrijden op locatie in de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Hilversum en Almere.

Bestrijding van muizen vanaf 47,50 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren. Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een muis?

U kunt een muis herkennen aan zijn omvang en de keutels die de muis achterlaat. Een muis is vaak niet groter dan 10 centimeter en kruipt door smalle ruimtes. Een aantal andere kenmerken hebben wij hieronder voor u opgesomd.

  • Hoort u krassende geluiden in uw omgeving? De kans is dan groot dat een muis aanwezig is in uw woning.
  • Een muizenplaag kan een sterke onaangename geur veroorzaken. Dit wordt veroorzaakt door de urine van de muizen.
  • Muizen maken vaak gebruik van dezelfde route in uw omgeving. Hierdoor kunt u vlekken van poten, staarten of buiksmeer zien.

Muizen bestrijden, hoe gebeurd dat?

Het bestrijden van de muizen kunnen wij vakkundig en professioneel voor u uitvoeren. Wij komen gratis bij u langs voor een offerte op maat. Er zijn verschillende oorzaken voor een muizen probleem. Om tot een passende oplossing te komen zullen we dus eerst de oorzaak moeten achterhalen.

Oorzaken

Muizen leven het liefst, net als de mens, in een geschikte en fijne leefomgeving. Een belangrijk onderdeel van zo een omgeving is veiligheid. Muizen zijn gewild bij prooidieren, waardoor ze buitenshuis vaak niet veilig zijn voor dieren als roofvogels, marters en katten. In een huis kunnen muizen veilig nestelen tussen de muren en in kleine ruimtes, weg van roofdieren.

Kunt u zelf de muizen bestrijden?

Uiteraard kunt u ervoor kiezen zelf de muizen in uw huis te bestrijden. Vaak is dit erg moeilijk en slaagt u er zelf niet in om de muis te vangen. Met gif werken lijkt makkelijk maar heeft ook minpunten. Indien de muizen hier niet genoeg van eten kunnen wij resistent worden en wordt de plaag nog erger. Ook zijn gif doosjes bijvoorbeeld gevaarlijk voor kleine kinderen. En zijn lijmvallen niet afdoende om alle muizen te weren.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld van u te vragen omtrent de situatie zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.