Wespenplaag? Wespennest verwijderen kostenoverzicht & meer!

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Ziet u plots veel wespen in uw tuin of op uw terras rondvliegen? Dan is de kans groot dat er zich ergens in uw tuin of rondom uw woning een wespennest zit genesteld.

Tijdens de zomer crieeren veel wespen hun nest. U kunt aannemen dat de meeste wespen plagen dan ook rond de zomertijd zullen plaatsvinden. Een wespennest een een grote irritatiefactor. Wepsen zijn namelijk agressief aangelegd en steken snel wanneer hun omgeving verstoord wordt. Een wespennest kan wel 500 wespen bevatten! Ben u allergisch voor wespen? Dan is het noodzakelijk om direct een wespen nest aan te pakken, en beter niet door uzelf. Wespennest verwijderen kosten zijn het goedkoopst wanneer u deze zelf verwijderd. Echter loopt u hier heel veel risico mee om juist gestoken te worden. Iets wat u juist wilt voorkomen. Een wespenplaag kan gevaarlijke situaties oplever met namen voor kinderen en mensen die allergisch zijn voor wespen. Een verkeerde beweging bij een wespennest en de wespen komen massaal op u of uw huisdieren of uw kinderen af! Het is raadzaam om hiervoor een professionele ongediertebestrijder in handen te nemen. Iemand die gespecialiseerd is in het verwijderen van wespen en bijen nesten. En natuurlijk wilt u dit zo goedkoop mogelijk! Echter is het verwijderen van een wespennest een zware en moeilijke klus waardoor de wespennest verwijderen kosten over het algemeen allemaal rond hetzelfde bedrag ligt.

De wespennest verwijderen kosten door een van de goedkoopste ongediertebestrijder verschilt niet alleen per regio.

Wespennest verwijderen kosten is namelijk ook afhankelijk van aantal risicofactoren. Waar heeft het wespennest zich genesteld en hoe moeilijk is deze plek te bereiken? De wespennest verwijderen kosten variƫren over het algemeen hoe groot de ernst van de wespenplaag is, de tijd die nodig is voor het verwijderen van de wespennest, de gekozen bestrijdingsmiddelen en materialen en het aantal behandelingen dat nodig is. Op het verwijderen van een wespennest wordt vaak een seizoensgarantie gegeven. Als er een nieuw wespennest ontstaan of terugkeert in hetzelfde seizoen krijgt u verblijvend een behandeling.

De minimale wespennest verwijderen kosten waar u rekening mee kunt houden bedraagt tussen de 60 euro voor het verwijderen van een klein wespennest,

en 160 euro voor het verwijderen van een grote wespennest of verschillende kleinere wespennesten. Materialen, bestrijdingsmiddelen en eventueel risico factoren zijn hierbij niet meegerekend. Per regio kunnen de wespennest verwijderd kosten ook nog eens verschillen. Zo liggen ze goedkoopste wespennest verwijderen kosten in Overijssel en Flevoland en zult u aanzienlijk meer betalen wanneer u in de regio Noor-Holland woont.

Liggen de wespennest verwijderen kosten nu bij de huurder of verhuurder?

Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen bij het ontdekken van een wespennest. En kan een wespennest verwijderd worden door de gemeente? Om hier meteen helderheid over te scheppen, een gemeente verwijderd alleen wespennesten die worden aangetroffen op openbare plaatsen en alleen wanneer deze voor een aanzienlijk hoge overlast of gevaarlijke situatie zorgt. Denk hierbij aan een openbare speeltuin waar kinderen spelen, parken en hondenuitlaat plaatsen.

De wespennest verwijderen kosten liggen dus over het algemeen altijd bij de huurder en valt onder klein onderhoud aan de woning.

Over het algemeen geld de wet dat de verhuurder verantwoordelijk is voor groot onderhoud. Een wespennest is over makkelijk op te lossen door middel van een behandeling die u zelf kunt regelen door het inschakelen van een ongediertebestrijder. Echter, wanneer u te maken heeft een een wespennest zo graat, dat niet is ontstaan tijdens u huurovereenkomst, kan er met de huurder contact worden opgenomen om tot een compromis te komen betreft de wespennest verwijderen kosten.