Vakkundig wespen bestrijden in Zaandam

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Wespen bestrijden? Zaandam beschikt over de gewone wesp (Paravespula vulgaris).

Andere soorten dan de gewone wesp komen we niet veel tegen in Nederland. De zwart en gele uitvoering wordt vaak waargenomen in het voorjaar. In deze tijd worden de wespennesten gebouwd door de hele kolonie. Mocht de warme temperatuur aanhouden en zelfs stijgen dan heeft dit een positieve werking op het welbekende wespennest. Het nest wordt steeds groter en voedsel, dat bestaat uit insecten, is rijkelijk te vinden. De wespenlarven worden gevoed en ze zullen zich ontpoppen tot een wesp op een gegeven moment. Wanneer er een weersverandering plaatsvind dan is regen een funest voor deze wespennesten. Deze wespennesten zullen door regenachtige dagen verwoest worden en zeker wanneer ze onder de grond zijn gebouwd.

De wespen die zich in het nest begeven zullen ook moeten worden gevoed.

Normaal gezien beschikt het nest over een voldoende hoeveelheid zoetigheid om zelfvoorzienbaar te zijn. De wespen schieten dagelijks in actie om de larven te voorzien van voedsel en als beloning krijgen ze een stuk van de zoetigheid aangeboden. Mocht op een gegeven moment de voorraad op raken dan wordt er op onderzoek uitgegaan. Wespen zullen snel het nest verlaten om zo zoetigheden op te speuren. Wanneer dit gebeurt, dan zien we de wesp terug in onze leefomgeving. Zoetigheden zoals ijsjes, nagerechten en taarten zijn een verrukkelijke plaats waar de wesp vertoefd.

Zoals we al aangaven komen we de wespen vaak tegen in de zomer.

Normaal gezien zijn is de wesp niet agressief en zeker niet wanneer deze met rust wordt gelaten. Mocht er iemand worden gestoken door een wesp, dan is het raadzaam om een dokter in te schakelen, wanneer deze persoon allergisch blijkt te zijn voor wespensteken. Er zijn enkele manieren om deze steek te vermijden en we zullen deze hieronder even vermelden.

1. Ga niet slaan en blijf rustig.

2. Controleer blikjes fris op de aanwezigheid van wespen. Schenk dit beter uit in een glas.

3. Vermijd sterk ruikende parfums.

4. Feromoon is een stof dat vrijkomt bij het doodslaan van een wesp. Deze actie kan agressie veroorzaken bij andere wespen.

Zo komen we aan bij een volgende stap dat nodig is!

Wespen bestrijden! Zaandam beschikt ook over verschillende wespennesten dat verwijdert moeten worden. Een nest zal vaak ellende veroorzaken in of rondom uw huis. Schakel een bedrijf in dat kan wespen bestrijden. Zaandam zal met de juiste vakmensen worden bezocht. Wanneer er een nest wordt ontdekt bij u thuis, bel dan snel naar dit ongedierte bestrijdingsbedrijf, dat ook kan wespen bestrijden. Zaandam zal direct worden bezocht door een erkend bedrijf.

Wespen bestrijden? Zaandam zal in deĀ  zomer niet worden ontzien van wespen.

De vakman zal bij u thuis, met een speciaal pak het nest inspecteren. Zo kan deze specialist wespen bestrijden. Zaandam en het wespenprobleem wordt aangepakt om zo het fenomeen tegen te gaan, genoemd: wespen bestrijden. Zaandam wordt vrijgemaakt van een wespennest bij dit huishouden. De expert laat een stof vrij in het nest, zo kan deze persoon wespen bestrijden. Zaandam kan samen met gespecialiseerde bedrijven wespen bestrijden! Zaandam wordt vrijgemaakt van wespennesten. Dus laat altijd een erkend bedrijf wespen bestrijden. Zaandam wordt op deze manier vrijgemaakt van wespen via een deskundig persoon dat kan wespen bestrijden. Zaandam is uiteindelijk vrij van wespen.