Wespen bestrijden in Haarlem

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Haarlem is een prachtige stad met een rijke geschiedenis, mooie monumenten, een stad vol cultuur en de moeite waard om eens te bezoeken, een dagje te winkelen of een heerlijk terrasje te doen.

Haarlem is ook een gezellige stad om in te wonen. Naast het culturele aspect kunt u namelijk in Haarlem heerlijke strandwandelingen maken of in de duinen joggen. De kindvriendelijke wijken, de scholen, de kinderboerderijen en de speeltuinen van Haarlem zijn ideaal voor jonge gezinnen.

Maar ook in een stad als Haarlem vindt u ze in de zomer, de wespen.

Ze verpesten een picknick in een van de parken of zweven rond uw oren als u aan het genieten bent van een drankje in de tuin of op een terrasje in de stad. Wespen bestrijden, Haarlem weet er alles van.

Wespen zijn sociaal levende insecten, ze leven in groep gezellig bij elkaar. Wespen hebben 2 paar vliesachtige vleugels en een angel.

De angel is een buisje dat eigenlijk bestemd is om eitjes mee te leggen, maar zich aanpast als de wesp zich wil verdedigen tegen indringers en gif moet spuiten om zijn prooi te doden. En dat gif is niet zo veilig voor mensen en kinderen, zeker niet als u er allergisch voor bent. Daarom is wespen bestrijden Haarlem, zeker in de buurt van uw huis, iets waar u niet mee moet wachten.

De ontwikkeling van een wesp loopt in verschillende fases.

Het begint met een ei-fase die gevolgd word door de larve- en pop-fase om tenslotte in de fase van het volwassen zijn te komen. Het begint allemaal met de koningin die een klein nest bouwt en haar eitjes legt. Als de eitjes uitkomen, worden de werkwespen geboren en aan het werk gezet om het nest uit te breiden. De koningin legt weer eitjes en zo herhaalt zich de cyclus. Als er zich een nest in uw huis, tuin, ergens aan de dakrand of waar dan ook bevindt in uw buurt, is het dus zaak om snel te starten met wespen bestrijden Haarlem.

Tijdens de winter gaan alle wespen dood, behalve de bevruchte koningin.

Ze zoekt een veilige plek om te overwinteren en ontwaakt weer in de lente. Meestal overleeft ze maar een jaar en wordt haar taak overgenomen door een nieuwe koningin. Wespen worden vooral actief in de tweede helft van de zomer want op dat moment gaan de jonge vrouwtjes op zoek naar mannetjes om bevrucht te worden. Ze gedragen zich vaak agressiever waardoor wespen bestrijden Haarlem een hele klus wordt.

Wilt u zelf wespen bestrijden Haarlem? Het is mogelijk, maar brengt wel risico’s met zich mee.

Als wespen zich bedreigd voelen, vallen ze aan en een nest kan meer dan duizend wespen bevatten. Zorg ervoor dat kinderen en dieren niet in de buurt zijn als u begint met wespen bestrijden Haarlem. Begin er pas aan als het al donker is, dan heeft u meer kans dat de wespen niet meer actief zijn. Bereid u voor op het wespen bestrijden, Haarlem heeft verschillende winkels waar u bestrijdingsmiddelen kunt kopen. Maar let op want deze middelen zijn niet zo sterk als de middelen die gebruikt worden voor het wespen bestrijden Haarlem door een professionele bestrijder. Zit het nest op een moeilijke plaats of is het erg groot dan is het aangeraden om een vakman het werk te laten doen en een professionele wespenbestrijder bij de arm te nemen.

Heeft u vragen over wespen bestrijden

Haarlem neem dan gerust en volledig vrijblijvend contact met ons op.