Zelf wespen bestrijden Amsterdam

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Het lijkt wel of we steeds meer last krijgen van wespen en dat is een vervelende zaak want wespen zorgen voor heel wat overlast.

Er wordt wel gezegd dat dit komt doordat onze winters niet meer zo koud zijn en ook de zomers heel warm. Een teveel aan wespen in de tuin is niet zo leuk en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Iedereen wil graag wespen bestrijden. Amsterdam is de plek bij uitstek waar wespen graag vertoeven. Voor hun energie komen ze namelijk af op limonade en andere zoete drankjes en etenswaren, die u aantreft op de vele terrasjes van de restaurants en cafeetjes in de stad. De wespen die in Nederland het meest voorkomen, noemen we dan ook de limonadewesp. Verder vindt u in Nederland ook nog de hoornaar een iets grotere soort dan de gewone wesp en de graafwesp.

Dat wespen niet zo geliefd zijn, komt omdat ze steken als ze zich bedreigd voelen.

Het is dus heel begrijpelijk dat mensen in ons land daarom beginnen met wespen bestrijden, Amsterdam vormt daarop geen uitzondering. Een wespensteek is pijnlijk, maar over het algemeen onschuldig. Anders dan de bij, die na een steek zijn angel verliest en sterft, kan een wesp meerdere keren steken omdat hij geen weerhaakjes heeft en de angel niet in uw huid blijft zitten.

Wespen bestrijden Amsterdam kunt u met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes.

Een van de meest effectieve manieren is een val die u maakt van een plastic fles. Knip de bovenkant van de fles eraf en doe een zoet drankje in de fles. Plaats de bovenkant van de fles nu omgekeerd weer op de fles, hierdoor ontstaat een soort trechter. De wespen komen op het zoete goedje af en kruipen in de fles. Ze komen in de zoetigheid terecht en kunnen er niet meer uit kruipen. Op deze manier kunt u heel eenvoudig wespen bestrijden Amsterdam.

U kunt ook geuren gebruiken voor wespen bestrijden Amsterdam, of hen er tenminste mee uit uw buurt houden.

Zo houden wespen bijvoorbeeld niet van de geur van kruidnagel. Ook azijn behoort niet tot hun favoriete geur, voeg eventueel wat kruidnagel toe aan het bakje azijn. Wilt u wespen bestrijden Amsterdam, leg dan een fijn gesnipperde ui in een bakje. Koffie en wierook kunt u ook toevoegen aan het lijstje geuren die u helpen wespen bestrijden Amsterdam.

Als u denkt aan wespen bestrijden Amsterdam door de wespen dood te maken, vergeet het dan maar.

Eén wesp doden, is vragen om meer. Wespen scheiden namelijk een bepaalde stof af waardoor andere wespen worden aangetrokken en te hulp snellen. Heel gevaarlijk dus.

Heeft u een wespennest in huis, buiten of zit er een in de grond van uw tuin dan is het belangrijk dat u start met wespen bestrijden Amsterdam zodat er niemand gewond raakt.

Een wespennest verwijderen doet u als het donker is. De kans dat ze dan nog rondvliegen is klein. Zorg ervoor dat u beschermkledij draagt of tenminste een trui met lange mouwen en een lange broek.

Wespen bestrijden Amsterdam is niet voor iedereen weggelegd. Zeker als het gaat om het verwijderen van een groot nest of als het ergens zit waar u moeilijk bij kunt, laat u het werk beter over aan de vakman.

Wilt u wespen bestrijden Amsterdam laten gebeuren door een vakman? Neem dan gerust contact met ons op. We komen inschatten hoe de situatie is en maken gratis en vrijblijvend een offerte voor u op.