Wespen bestrijden Almere, wat kunt u doen?

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

De stad Almere werd gebouwd omdat men er na de Tweede Wereldoorlog achter kwam dat met name Amsterdam zo snel groeide dat er plaats gemaakt moest worden voor mensen om te wonen.

De bouw begon in 1975 en in 1976 verhuizen de eerste gezinnen vanuit Amsterdam naar Almere. Inmiddels is het aantal bewoners in de gemeente Almere toegenomen tot meer dan 207.000 in 2019.

Almere heeft ondertussen ook een heuse dierentuin “Almere Jungle” voor een heerlijk dagje uit met het hele gezin. De dieren in de dierentuin, zijn niet de enige dieren die u tegenkomt in Almere.

Tijdens de zomermaanden en vooral in de tweede helft van de zomer vindt u er zoals overal die vervelende, maar toch wel nuttige wespen. Wespen bestrijden, Almere weet heel goed wat dat inhoudt.

Wespen hebben een enorme behoefte aan koolhydraten die ze vooral vinden in de nectar van de bloemen, de afscheiding van bladluizen “honingdauw” en van het sap van vruchten.

Als ze daar niet genoeg van vinden, gaan ze op zoek naar alternatieven en komt onze levensstijl hen goed van pas. Ze komen af op onze limonade en andere zoete drankjes of gesuikerde versnaperingen. Daarom vallen ze ons lastig als we buiten eten of iets nuttigen op een terrasje in de stad. Wilt u wespen bestrijden Almere, doe dat dan niet door hevig in het rond te slaan of de wespen dood te slaan op uw tafeltje. Wespen worden agressief als ze zich bedreigd voelen en uw gedrag maakt hen bang. Bovendien scheiden wespen een stof af als ze gedood worden, die andere wespen aantrekt. Wees dus voorzichtig met op deze manier wespen bestrijden Almere, het kan een averechts effect hebben.

Naast het feit dat ze vervelend gedrag vertonen, zijn wespen zeer nuttige dieren.

Ze vangen namelijk allerlei soorten vliegen, muggen, spinnen, rupsen, etc. Dit doen ze omdat wespen voor hun eigen lichaam, maar zeker voor het voeden van de larven, eiwitten nodig hebben. Onnodig wespen bestrijden Almere is daarom geen goede zaak.

Voor het wespen bestrijden Almere kunt u al beginnen ervoor te zorgen dat de wespen niet in huis binnen kunnen.

Plaats horren in ramen en deuren en vul alle gaten en spleten goed dicht zodat het in huis wespen bestrijden Almere al niet nodig is. Er bestaan ook de zogenaamde “bijenbekjes” die u in stootvoegen kunt plaatsen om zo te voorkomen dat wespen zich in de spouwmuren nestelen en u ook daar al niet hoeft te beginnen met het wespen bestrijden Almere. Sluit uw vuilnisbakken goed af zodat de wespen daar geen eten kunnen vinden.

Als u echt niet onder het wespen bestrijden Almere uit kunt, zijn er enkele dingen die u zelf kunt doen.

Gebruik voor het wespen bestrijden Almere bijvoorbeeld een insecticide in een spuitbus of maak een wespenval door de bovenkant van een fles af te snijden, de fles te vullen met limonade of een ander zoet drankje en vervolgens de bovenkant weer omgekeerd op de fles te plaatsen, als een soort trechter. Zo kunnen de wespen wel in, maar niet meer uit de fles.

Heeft u echt last van een enorm nest,

of zit het nest op een moeilijk toegankelijke plaats, schakel dan de hulp in van een professional voor het wespen bestrijden Almere.