Zilvervisjesbestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Zilvervisjes bestrijden

Als u last heeft van zilvervisjes kan dit erg vervelend zijn. Zilvervisjes kunnen schade aanrichten aan behang en papier omdat ze van cellulose leven dat volop te vinden is in een woning. Dit langgerekte insect met de Vlaamse benaming ‘suikergast’ mag met recht een plaagdier genoemd.

Binnen 24 uur bestrijden wij zilvervisjes op locatie in de regio Zaandam, Amsterdam, Hilversum en Almere. Wij nemen snel contact met u op en helpen u zo snel mogelijk met uw probleem.

Bestrijding van zilvervisjes vanaf €90,-

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te inspecteren.
Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.
U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik zilvervisjes?

Veel mensen verwarren zilvervisjes met oven- of papiervisjes. Toch zijn er wel degelijk verschillen. Zo zijn zilvervisjes een paar millimeter kleiner dan de papiervisjes en vallen ze bovendien meer op door hun bijzondere zilveren kleur. Als u ook twijfelt over het soort ongedierte dat u terroriseert, neem dan gerust contact op met één van onze ongediertebestrijders voor advies.

Zilvervisjes professioneel bestrijden, hoe gebeurt dat?

Wellicht heeft u geprobeerd zilvervisjes te weren, maar is dit niet gelukt. Als ze eenmaal naar binnen zijn geglipt, is het ook moeilijk ze te stoppen. Ze kunnen maar liefst acht jaar oud worden. Een vrouwelijk zilvervisje legt ongeveer honderd eitjes gedurende haar leven.

Onze ongediertebestrijders kunnen korte metten maken met uw zilvervisjesplaag. Wij kunnen de zilvervisjes bestrijden en gelijktijdig antwoord geven op de vraag: hoe kan ik zilvervisjes in huis voorkomen?

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de zilvervisjes vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het zilvervisjes-probleem in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de bestrijding.

Kunt u zelf zilvervisjes bestrijden?

U kunt zilvervisjes bestrijden door de volgende stappen te ondernemen:

Houd uw pand zo schoon mogelijk. Zilvervisjes gedijen slecht in een schone omgeving. Voorkom dat de lucht in uw kamers vochtig is. Zilvervisjes hebben luchtvochtigheid nodig om te overleven. Laat zelfs de kleinste kier in de muur dichten. Zilvervisjes kunnen zo minder makkelijk een ingang vinden.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak of vul het onderstaande formulier in. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.