Wespenbestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Wespen bestrijden

Een wespennest bij uw woning of bedrijfspand kan ontzettend veel last veroorzaken. De wespen kunnen agressief reageren en veroorzaken in de zomer veel overlast. Als u een wespennest ontdekt in uw omgeving kunnen wij die binnen 24 uur verwijderen Wij zijn actief in de regio Amsterdam, Zaandam en Almere.

Bestrijding wespen vanaf €55,-

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te inspecteren. Uiteraard is deze inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier.

Hoe herken ik een wesp?

Hoe zien wespen er eigenlijk uit? Een wesp is een klein beestje van ongeveer 2 centimeter groot. Een wesp kan vaak erg agressief zijn. Een wesp en/of wespennest kunt u herkennen aan een van de volgende kenmerken:

  • Wespen bouwen het nest vaak op beschutte plekken. Denk aan de zolder, de schuur of in de spouwmuur.
  • Wespen hebben een gele en zwarte tekening op hun lichaam.
  • Een wespennest is vaak rond de 30 cm groot.

Wespen bestrijden, hoe gebeurt dat?

Wespen bestrijden: hoe gaan wij te werk? In veel gevallen gebruiken wij een poeder wat aan de wespen blijft kleven. Vervolgens nemen zij deze mee tot diep in het nest. Wij zorgen ervoor dat de wespen verdwijnen en niet meer terug keren. Ook geven wij u na de bestrijding vakkundig advies om een nieuwe wespen plaag in de toekomst te voorkomen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de wespen vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het wespen-probleem goed in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de wespenbestrijding.

Kunt u zelf wespen bestrijden?

Uiteraard kunt u zelf wespen bestrijden maar het is wel van belang dat u dit vakkundig uitvoert. Daarom adviseren wij u  een professioneel bedrijf in te schakelen. Netwerk Ongediertebestrijding bestrijdt wespen en zorgt er voor dat de wespen ook wegblijven. Jaag een wesp niet op, want deze gaat uit agressie steken. Een wespensteek kan erg vervelend zijn en resulteren in een allergische reactie. Als iemand allergisch is voor wespen, kan een wespensteek zelfs dodelijk zijn.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te krijgen van de situatie, zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak