Wespen bestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Wespen bestrijden

Een wespennest bij uw woning of bedrijfspand kan ontzettend veel last veroorzaken voor u. De wespen kunnen agressief reageren en veroorzaken in de zomer veel overlast. Als u een wespennest ontdekt in uw omgeving kunnen wij die binnen 24 uur verwijderen voor u in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en Almere.

Bestrijding wespen vanaf €55

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren. Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen in ons formulier hieronder.

Hoe herken ik een wesp?

Hoe zien wespen er eigenlijk uit? Een wesp is een klein beestje van ongeveer 2 centimeter groot. Een wesp kan vaak erg agressief zijn. Andere kenmerken van een wesp en/of wespennest kunt u hieronder vinden:

  • Wespen bouwen het nest vaak op beschutte plekken.  Bijvoorbeeld op zolder, schuren of in de spouwmuur.
  • Wespen hebben een gele en zwarte tekening op hun lichaam
  • Een wespennest is vaak rond de 30 cm groot

Wespen bestrijden, hoe gebeurd dat?

Wespen bestrijden, hoe doen wij dat? In veel gevallen gebruiken wij  een poeder wat aan de wespen blijft kleven vervolgens nemen zij deze mee tot diep in het nest. Wij zorgen ervoor dat de wespen verdwijnen en niet meer terug keren. Ook geven wij u na de bestrijding vakkundig advies om een nieuwe wespen plaag in de toekomst te voorkomen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze lokale ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de vlooien vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het vlooienprobleem goed in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de vlooienbestrijding.

Kunt u zelf de wespen bestrijden?

Uiteraard kunt u zelf de wespen bestrijden maar is het wel van belang dat u dit vakkundig uitvoert. Daarom adviseren wij u ook een professioneel bedrijf zoals Netwerk Ongediertebestrijding in te schakelen. Wij bestrijden de wespen en zorgen er voor dat deze weg blijven. Jaag een wesp niet op, deze gaat uit agressie steken. Een wespensteek kan erg vervelend zijn en resulteren in een allergische reactie. Als iemand al allergisch is kan een wespensteek op de verkeerde plek zelfs dodelijk zijn.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld van u te vragen omtrent de situatie zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.