Vlooienbestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Vlooien bestrijden

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als u katten of honden als huisdier heeft. Binnen 24 uur bestrijden wij vlooien op uw locatie in de regio Zaandam, Amsterdam, Hilversum en Almere. Wij nemen snel contact met u op en helpen u zo snel mogelijk met uw probleem.

Bestrijding van vlooien vanaf €70,-

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te inspecteren.
Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.
U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een vlooienplaag?

De meest voorkomende vlooi is roestbruin van kleur en slechts een paar millimeter groot. Door dit laatste is het moeilijk om een vlo met het blote oog te zien en een vlooienplaag op tijd te ontdekken. We hebben de signalen van een plaag voor u op een rij gezet:

  • Uw (huis-)dieren zijn overmatig aan het krabben.
  • U ziet kleine zwarte stipjes op het kussen van uw huisdier, de uitwerpselen van de vlo.
  • U wordt in uw bedrijf of huis continue gebeten.
  • U heeft last van rode, jeukende bultjes op de huid.

Vlooien professioneel bestrijden, hoe gebeurt dat?

Vlooien kunnen zich door het hele huis verspreid hebben en vragen daarom om een professionele behandeling. Op verzoek komen we gratis langs om uw probleem te inspecteren en in kaart te brengen. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de vlooien vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het vlooienprobleem goed in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de vlooienbestrijding.

Kunt u zelf de vlooien bestrijden?

Er zijn verschillende maatregelen die u zelf kunt nemen. Stofzuig alle vloeren, de scheuren in de vloeren en alle gestoffeerde meubels. Hierdoor zuigt u niet alleen de volwassen vlooien op, maar ook hun eitjes en de larven. Leeg uw stofzuiger zeer zorgvuldig buitenshuis. Borstel uw huisdieren regelmatig met een vlooienkam en was hun bed of mand elke week (op 60°C of hoger). Als uw huisdier veel krabt of in zijn vacht bijt, kunt u de dierenarts inschakelen voor een anti-vlooienmiddel.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak of vul het onderstaande formulier in. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast!