Ratten bestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Ratten bestrijden

Een rattenplaag is een zeer vervelende situatie. Buitenom hun ongewenste aanwezigheid, vormen ratten ook een gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren. Ziekten die ze over kunnen brengen zijn onder meer salmonella en TBC.

Binnen 24 uur bestrijden wij vlooien op locatie in de regio Zaandam, Amsterdam, Hilversum en Almere.  Wij helpen u direct met uw rattenprobleem.

Bestrijding van ratten vanaf 25,00 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.
Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.
U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een rat?

In Nederland komt voornamelijk de bruine rat voor. Typische verschijnselen van een rattenprobleem in uw huis of bedrijf zijn:

  • Krassende geluiden in muren of onder vloeren als ratten rondscharrelen.
  • Uitwerpselen – donker en langwerpig, van 10 tot 20 millimeter lengte.
  • Kenmerkende geur ruikend naar muskus en ammonia, die vooral sterk is in (half)besloten ruimtes, zoals onder kasten.
  • Schade – om hun tanden scherp en kort te houden knagen ratten aan hout en plastic.
  • Opengescheurde voedselverpakkingen in hun zoektocht naar voedsel.

Ratten professioneel bestrijden, hoe gebeurd dat?

Het bestrijden van de ratten kunnen wij vakkundig en professioneel voor u uitvoeren. Om tot een passende oplossing komen wij eerst langs om de oorzaak te achterhalen. Bovendien geven onze experts advies over hoe u uw bedrijfspand of huis in de toekomst rattenvrij kunt houden.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze lokale ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de ratten vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het rattenprobleem in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de rattenbestrijding.

Kunt u zelf de ratten bestrijden?

Er zijn verschillende doe-het-zelf methodes: Bestrijden met een rattenval of met rattengif. Verdrijven door ultrasoon geluid. Of ze vangen in een ‘levende val’ om ze uit te zetten in de natuur. Geen van deze producten biedt u 100% garantie dat u daadwerkelijk van uw rattenprobleem af komt. Ratten vermenigvuldigen zich namelijk razendsnel.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld van u te vragen omtrent de situatie zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.