Kakkerlakken bestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Kakkerlakken bestrijden

Een kakkerlakkenplaag kan ernstig zijn, aangezien ze tal van ernstige ziekten bij zich kunnen dragen, waaronder salmonella en dysenterie. Daarom is het belangrijk zo snel mogelijk contact op te nemen bij een kakkerlakkenplaag. Wij kunnen dan in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en Almere binnen 24 uur bij u zijn, zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen.

Bestrijding van kakkerlakken vanaf 65 euro

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.
Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.
U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een kakkerlak?

U kunt een kakkerlak herkennen aan zijn kenmerkende uiterlijk. Doorgaans is de kakkerlak in Nederland plat en één of twee centimeter groot. Er zijn ook kakkerlakken de meegereisd zijn uit verre oorden die wel acht centimeter groot worden. Een aantal kenmerken van een kakkerlakkenplaag hebben wij voor u beschreven:

  • Kakkerlakken zorgen voor een nare geur. Deze geur kan zich ontzettend snel verspreiden
  • Een kakkerlak laat eierschalen en delen van de huid achter. Die kunt u terug vinden in uw woning.
  • De kakkerlakken kunnen schade maken aan uw spullen en voedsel.

Kakkerlakken professioneel bestrijden, hoe gebeurd dat?

Onze experts beschikken over tal van krachtige middelen om kakkerlakken aan te pakken. Veiligheid en milieu staan bij ons voorop. We minimaliseren bijvoorbeeld het gebruik van insecticiden door gel te gebruiken op plaatsen waar kakkerlakken zich verbergen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Zodra u ons belt, zal onze lokale ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de kakkerlakken vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor een inspectie worden gemaakt. Als de ongediertebestrijder het kakkerlakkenprobleem goed in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de bestrijding.

Kunt u zelf kakkerlakken bestrijden?

Bestrijd kakkerlakken door ervoor te zorgen dat ze geen voedsel en water kunnen krijgen. Sluit belangrijke risicoplekken af zoals spleten onder deuren of rondom pijpen naar buiten. Doe-het-zelf producten voor kakkerlakken zijn in tal van winkels verkrijgbaar. Voor een serieus kakkerlakkenprobleem is vaak professionele ongediertebestrijding nodig om te voorkomen dat het probleem niet terugkeert.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak of vul het onderstaande formulier in.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.