Kakkerlakkenbestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Kakkerlakken bestrijden

Een kakkerlakkenplaag kan ernstig zijn, aangezien ze tal van ernstige ziekten bij zich kunnen dragen, waaronder salmonella en dysenterie. Daarom is het belangrijk bij een kakkerlakkenplaag zo snel mogelijk contact met een bestrijder op te nemen. Wij kunnen binnen 24 uur bij u zijn (in de omgeving van Amsterdam, Zaandam en Almere) om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Bestrijding van kakkerlakken vanaf €65,-

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te inspecteren.
Uiteraard is deze inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.
U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een kakkerlak?

U kunt een kakkerlak herkennen aan zijn kenmerkende uiterlijk. Doorgaans is de kakkerlak in Nederland plat en één of twee centimeter groot. Er zijn ook kakkerlakken de meegereisd zijn uit verre oorden die wel acht centimeter groot worden. Een aantal kenmerken van een kakkerlakkenplaag hebben wij voor u beschreven:

  • Kakkerlakken zorgen voor een nare geur. Deze geur kan zich ontzettend snel verspreiden.
  • Een kakkerlak laat eierschalen en delen van de huid achter. Die kunt u terug vinden in uw woning.
  • De kakkerlakken kunnen schade veroorzaken aan uw spullen en voedsel.

Kakkerlakken professioneel bestrijden, hoe gebeurt dat?

Onze experts beschikken over tal van krachtige middelen om kakkerlakken aan te pakken. Veiligheid en milieu staat bij ons voorop. We minimaliseren bijvoorbeeld het gebruik van insecticiden, wij gebruiken liever een bepaalde gel op plaatsen waar kakkerlakken zich verbergen.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer u ons belt, zal onze ongediertebestrijder u een aantal vragen stellen om te achterhalen hoe groot het probleem is en waar de kakkerlakken vandaan komen. Vervolgens kan een afspraak voor inspectie worden ingepland. Als de ongediertebestrijder het kakkerlakkenprobleem goed in kaart heeft gebracht, geeft hij u een plan van aanpak inclusief prijsvoorstel. Bij akkoord zal hij nog dezelfde dag starten met de bestrijding.

Kunt u zelf kakkerlakken bestrijden?

Bestrijd kakkerlakken door ervoor te zorgen dat ze geen voedsel en water kunnen krijgen. Sluit belangrijke risicoplekken af, zoals spleten onder deuren of rondom pijpen naar buiten. Doe-het-zelf producten voor kakkerlakken zijn in veel winkels verkrijgbaar. Voor een serieus kakkerlakken-probleem is vaak professionele ongediertebestrijding nodig zodat het probleem niet terugkeert.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak of vul het onderstaande formulier in.