Hoornaars bestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Hoornaars bestrijden?

Hoornaars vallen onder de beschermde diersoorten. Om deze reden mag men niet zomaar een hoornaars-plaag bestrijden. Hier zijn bepaalde voorwaarden aan verbonden. Bij last van hoornaars kunt u direct contact met ons opnemen, wij kunnen u binnen 24 uur helpen met uw probleem.

Bestrijding van hoornaars vanaf €65,-!

Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te inspecteren. Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een hoornaar?

De hoornaar heeft een geel en zwarte dwarstekening op zijn achterlijf. Zijn kop, borststuk en het eerste segment van het achterlijf hebben een roodbruin tot donkerbruine kleur. Uiteraard is de taille praktisch hetzelfde als bij een papierwesp, de zogenaamde ‘wespentaille’. Andere specifieke kenmerken hebben wij voor u op een rijtje gezet:

  • Een hoornaar is groter dan een wesp. Zo is de gemiddelde hoornaar tussen de 17 en 21 mm.
  • Een steek van een hoornaar is pijnlijker dan die van een wesp, maar ze steekt minder snel.
  • De hoornaar heeft een roodachtige borst.
  • Een hoornaar maakt een harder geluid dan de limonadewesp.

Hoornaars bestrijden, hoe gebeurt dat?

Bij een plaag hoornaars wordt In veel gevallen de imker gebeld. Deze komt dan langs en ‘vangt’  ze. Als de plaag gigantisch groot is, wordt de ongediertebestrijding gebeld. Er zijn diverse manieren van bestrijding, voor iedere situatie geldt een andere manier. Wij komen dan ook graag bij u thuis voor een gratis inspectie. U betaalt geen voorrijkosten.

Hoe herken ik een hoornaarsnest?

De nesten zijn grijs van kleur en de vorm is rond. Veel gebruikte locaties voor deze hoornaarsnesten zijn in bomen, op zolderruimtes, onder de dakgoot of in spouwmuren. Het nest van hoornaars heeft een schelpachtige vorm.

Kunt u zelf de hoornaars bestrijden?

Als het nest van de hoornaar zichtbaar is, kunt u proberen het te pakken en er een vuilniszak omheen doen. De nesten van de hoornaar zitten veelal juist in bomen en muren. In zo’n situatie adviseren wij u een expert in te schakelen.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te krijgen omtrent de situatie. Zo kunnen wij een zo passend mogelijke offerte toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.