Bedwantsen bestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Bedwantsen bestrijden

Genoeg van die bedwantsen? Jaag de bedwantsen uw bed uit! Wij helpen u graag van uw probleem af! Netwerk Ongediertebestrijding helpt u. Binnen 24 uur kunnen wij bij u voor de deur om te helpen met uw bedwantsen probleem.

Bestrijding Bedwantsen

Vanaf 90 euro. Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te evalueren.Uiteraard is de inspectie gratis en betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een bedwants?

De bedwants is een klein, bruin en transparant insect. Door dit laatste is het moeilijk om een bedwants te herkennen We hebben de kenmerken voor u op een rij gezet:

  • De kleur van een volwassen bedwants is zwart-of roodbruin.
  • De vorm van de beestjes is ovaal en zeer plat.
  • Kunnen goed tussen nader en kieren kruipen.
  • Een bedwants wordt niet groter dan 5 mm. Hierdoor lastig te spotten.

Bedwantsen bestrijden, hoe gebeurd dat?

Als wij de bedwantsen bestrijden bewerken wij alles met een gif wat voor de bedwants erg dodelijk is. Het is van belang dat letterlijk alles in uw huis besproeit wordt met dit gif om zo de bedwantsen bestrijden. Om eventueel garantie te bedwingen is het van belang de instructies te volgen van de specialist bij het kant en klaar maken van het huis of bedrijfspand.

Oorzaken

Bedwantsen komen voor op plekken waar veel of afwisselend mensen bij elkaar komen. Deze bedwantsen komen in uw huis terecht door bijvoorbeeld deze ongevraagd mee te nemen van uw hotel naar uw eigen huis. Wanneer deze bedwantsen eenmaal op een plek zitten, kunnen ze zich heel snel vermenigvuldigen.

Bedwantsen bestrijden

Een bedwants is een parasitair insect wat ongeveer 6 mm groot is en zich voedt met het bloed van een mens of dier. Uiteraard is het van belang dat we de bedwantsen zo snel mogelijk bestrijden. Bedwantsen planten zich namelijk razend snel voort en voor u het weet heeft u een bedwantsenplaag. In vier weken legt een vrouwtjes bedwants tussen de 5 en 10 eitjes. Bedwantsen leven ongeveer een jaar. In die tijd kunnen vrouwtjes dus voor veel problemen zorgen.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld van u te vragen omtrent de situatie zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neemt u dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.