Bedwantsenbestrijding

Binnen 24 uur

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Bedwantsen bestrijden

Genoeg van die bedwantsen? Jaag de bedwantsen uw bed uit! Netwerk Ongediertebestrijding helpt u graag van uw probleem af. Binnen 24 uur staan wij bij u voor de deur om u te helpen met uw bedwantsen-probleem.

Bestrijding Bedwantsen

Vanaf €90,-! Voor een specifieke prijsopgave dienen wij eerst bij u langs te komen om de situatie te inspecteren. Uiteraard is de inspectie gratis, u betaalt geen voorrijkosten.

U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Hoe herken ik een bedwants?

De bedwants is een klein, bruin en transparant insect. Door zijn kenmerken is het vrij moeilijk om een bedwants te ontdekken. We hebben de kenmerken voor u op een rij gezet:

  • De kleur van een volwassen bedwants is zwart-of roodbruin.
  • De vorm van een bedwants is ovaal en zeer plat.
  • Ze kunnen makkelijk tussen naden en kieren kruipen.
  • Een bedwants wordt niet groter dan 5 mm.

Bedwantsen bestrijden, hoe gebeurt dat?

Als wij de bedwantsen bestrijden, bewerken wij alles met een gif wat voor de bedwants erg dodelijk is. Het is van belang dat letterlijk alles in uw huis besproeit wordt met dit gif om zo de bedwantsen te bestrijden. Om eventuele garantie te bedwingen is het van belang de instructies van de specialist op te volgen bij het kant en klaar maken van het huis of bedrijfspand.

Oorzaken

Bedwantsen komen voor op plekken waar veel of afwisselend mensen bij elkaar komen. Deze bedwantsen komen in uw huis terecht, bijvoorbeeld wanneer deze ongevraagd mee worden genomen van uw hotel naar uw eigen huis. Wanneer  bedwantsen eenmaal op een plek zitten, kunnen ze zich heel snel vermenigvuldigen.

Bedwantsen bestrijden

Een bedwants is een parasitair insect wat ongeveer 5 mm groot is. Het beestje voedt zich met het bloed van een mens of dier. Uiteraard is het van belang dat de bedwantsen zo snel mogelijk worden bestrijd. Bedwantsen planten zich namelijk razendsnel voort en voor u het weet heeft u een bedwantsenplaag. In vier weken legt een vrouwtjes-bedwants tussen de 5 en 10 eitjes. Bedwantsen leven ongeveer een jaar. In die tijd kunnen vrouwtjes dus voor veel problemen zorgen.

Gratis offerte

Netwerk Ongediertebestrijding komt graag bij u langs voor een offerte op maat. Bij een bezoek kunnen wij vaak de situatie completer inschatten dan via een offerte aangevraagd via onze website. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen op onze website. Met deze offerte proberen wij een zo goed en duidelijk mogelijk beeld te krijgen omtrent de situatie, zodat wij een zo passend mogelijke offerte kunnen toesturen.

Wilt u dat wij gratis en vrijblijvend langskomen? Neem dan telefonisch contact met ons op voor een afspraak.

*Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. U zit nergens aan vast.