Hoeveel bedragen de zilvervisjes bestrijden kosten?

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Zilvervisjes kunnen veel schade aanrichten wanneer ze een langere periode en in groten getale aanwezig zijn.

Zilvervisjes bestrijden kosten zijn daarom echt wel de moeite waard. U wordt niet alleen binnen de 24 uur verlost van uw probleem, maar er wordt voor gezorgd dat de diertjes niet meer terugkomen.

Zilvervisjes bestrijden kosten voor een ervaren ongediertebestrijder betalen, bespaart u heel wat werk en zorgen.

Bovendien wordt u voorzien van advies en worden er concrete acties ondernomen om ervoor te zorgen dat de zilvervisjes weg blijven.

Zilvervisjes bestrijden kosten op basis van een abonnement is een vaak aangeboden optie omdat in de praktijk blijkt dat het enorm moeilijk is om zilvervisjes definitief te verwijderen. De zilvervisjes bestrijden kosten, worden dan per maand betaald en de ongediertebestrijder komt op regelmatige basis langs om het probleem aan te pakken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de zilvervisjes eenmalig te laten bestrijden.

De zilvervisjes bestrijden kosten worden dan één keer betaald. De bestrijder komt langs, vergiftigt en verwijdert het nest. Houd er echter rekening mee dat zilvervisjes een soort geur achterlaten waardoor een nest in een mum van tijd weer bevolkt zal zijn als het niet volledig verwijderd wordt en de procedure herhaald moet worden. In dat geval is het voor de zilvervisjes bestrijden kosten dus voordeliger om een abonnement te nemen.

De Zilvervisjes bestrijden kosten bij een ongediertebestrijder hangen dus af van het type bestrijding dat u inhuurt.

Voor het eenmalig inhuren van een zilvervisjesbestrijder betaalt u voor het zakelijk inhuren 100 tot 120 euro en voor het particulier inhuren 75 tot 90 euro. Voor het maandelijks of per kwartaal inhuren van een bestrijder zijn de zilvervisjes bestrijden kosten 45 to 45 euro voor zakelijk inhuren en 20 tot 45 euro voor het particulier inhuren.

Hoe worden de zilvervisjes bestrijden kosten berekend? Dat gebeurt bij de meeste bedrijven als volgt:

•             Er kunnen kosten worden aangerekend voor het voorrijden. D.w.z. kosten voor het aanvoeren van het materiaal, de voorbereidingen, het inplannen van het werk, …

•             Het materiaal dat nodig is voor het bestrijden van de zilvervisjes is de laatste jaren steeds duurder geworden omdat er niet meer met gif gewerkt mag worden maar er biologische bestrijdingsmiddelen gebruikt moeten worden. De zilvervisjes bestrijden kosten voor materiaal zijn een wezenlijke kost!

•             Voor het bestrijden van een zilvervisjesnest wordt een uur als minimum tarief aangerekend.

•             Als klant betaalt u de kilometers die een ongediertebestrijder moet afleggen om van het bedrijf tot bij jou thuis te komen.

Er zijn een aantal factoren die de zilvervisjes bestrijden kosten kunnen beïnvloeden.

Werkzaamheden worden door de bestrijder graag op voorhand ingepland, bij een abonnement is dat lang op voorhand mogelijk. Heeft u ad hoc een ongediertebestrijder nodig? Dan betaalt u daar meer voor omdat het werk tussen andere reeds geplande werken door moet gebeuren. Moet het nest verwijderd of verdelgd worden? Als het nest verwijderd wordt, worden de geursporen mee verwijderd en zijn de kosten hoger, maar het is wel doeltreffender.

Hoe langer het duurt om het nest te lokaliseren, hoe meer u betaalt. Een nest kan overal zitten. Probeer daarom op voorhand zelf het nest te vinden.

Vraag steeds vrijblijvend een offerte aan.