Hoe kunt u het beste zilvervisjes bestrijden in huis?

U belt

Wij komen

vrijblijvend langs

U betaalt

met contant of PIN

Wij werken

aan uw probleem

Heeft u ook last van die supersnel voorbijglijdende zilvervisjes in huis?

Van die langwerpige insecten met twee lange antennes op de kop en drie lange staartdraden aan de achterkant? Niemand komt hen graag tegen en iedereen wil er zo snel en volledig mogelijk vanaf. Zilvervisjes bestrijden in huis is echter niet zo eenvoudig. De diertjes kruipen met snelle bewegingen alsof het slangen zijn. Ze zijn 7 tot 12 mm lang en bedekt met zilverachtige schubben. Ze leggen eitjes in spleten en kieren. Wil u zilvervisjes bestrijden in huis zorg dan dat u in de eerste plaats uw huis goed verlucht want de eitjes hebben een luchtvochtigheid nodig van ongeveer 75 procent om uit te komen.

De uitgekomen larven lijken direct op hun volwassen ouders alleen glimmen ze nog niet.

Ze kunnen maar liefst acht jaar oud worden en een vrouwtje kan tijdens haar leven honderd eitjes leggen. Zilvervisjes kunnen ziekmakende bacteriën overbrengen en allergische reacties veroorzaken zoals traanogen, loopneus, etc. Nog een goede reden dus waarom zilvervisjes bestrijden in huis goed aangepakt moet worden.

Doordat zilvervisjes vocht uit de lucht halen, hoeven ze niet te drinken.

Vandaar dat u ze ook vaak in badkamers of keukens terugvindt of op plaatsen waar vochtproblemen zijn ontstaan door lekkage of andere oorzaken. Maar ook uw bed is een aantrekkelijke plaats voor de kleine monstertjes. Het wordt opgewarmd door uw lichaamswarmte en vochtig gemaakt door uw zweet. Daarbovenop eten ze ook nog cellulose wat u terugvindt in lakens en dekens. U moet er toch niet aan denken?!

Het zilvervisjes bestrijden in huis is erg belangrijk want ze kunnen de nodige schade aanrichten. Ze leven vooral ’s nachts omdat ze niet tegen het licht kunnen en komen uit hun schuilplaats om eten te zoeken. Producten met zetmeel vinden ze heerlijk, maar ook kleine dode insecten en vochtige granen.

Zilvervisjes bestrijden in huis kunt u doen door hun geur en smaaksensoren te overbelasten met allerlei geurende kruiden, oliën, etc.

Omdat de diertjes hun voedsel vinden op basis van geur zullen ze weggaan door de geuren of sterven omdat ze geen voedsel kunnen vinden.

Ook met honing kunt u zilvervisjes bestrijden in huis. Een beetje honing in een bakje of op een boterhamzakje, de zilvervisjes zullen hierop af komen en blijven plakken.

Nog een manier waarmee u zilvervisjes bestrijden in huis kunt doen slagen is hen te vangen met een uitgeholde aardappel in een plastic zakje.

De geur trekt de zilvervisjes aan en ze kruipen in het zakje dat u dan later weggooit.

Zilvervisjes bestrijden in huis is ook mogelijk door bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Er bestaan speciale sprays, vallen en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

De spray helpt u zilvervisjes bestrijden in huis door in kieren en gaten te spuiten waar u anders niet bij kunt. Als de beestjes deze spray inademen gaan ze dood.

Misschien houdt u niet van spinnen en spinnenwebben. Toch zijn deze van groot belang voor het zilvervisjes bestrijden in huis aangezien de spinnen dol zijn op de zilvervisjes, deze vangen en opeten.

Als al het bovenstaande niet lukt, kunt u zilvervisjes bestrijden in huis door de hulp van een expert in te roepen. Ongediertebestrijders rekenen professioneel af met de problemen van zilvervisjes in uw huis.